GTI 16V je napisao(la):Prvensteveno uplatis 100Km za predavanja i obavezan si ici na njih i naravno uciti i testove,i redovito imas provjere znanja. Kada cikac koji ti drzi predavanja shvati da si sposoban da polozis ,tj da si dovoljno naucio on te prijavi za polaganje testova.Trajanje predavanja je individualno,npr ja sam isla 2 casa i odmah su me prijavili za polaganje,tako da je ono o tajanju predavanja 6 mjeseci samo suplja.
Nakon polozenih testova uplatis 70Km za polaganje prve pomoci i tu ides takodje na predavanja cini mi se 2 dana. Nakon toga slijedi glavni dio tj voznja,koja traje 35 casova koje placas po 20KM. I jos ti ostane samo da polozis i to je to...
Sretno!!!!
kod nas ovdje ne molis nista ,samo das 200KM :lol::lol:
GTI 16V je napisao(la):Prvensteveno uplatis 100Km za predavanja i obavezan si ici na njih i naravno uciti i testove,i redovito imas provjere znanja. Kada cikac koji ti drzi predavanja shvati da si sposoban da polozis ,tj da si dovoljno naucio on te prijavi za polaganje testova.Trajanje predavanja je individualno,npr ja sam isla 2 casa i odmah su me prijavili za polaganje,tako da je ono o tajanju predavanja 6 mjeseci samo suplja.
Nakon polozenih testova uplatis 70Km za polaganje prve pomoci i tu ides takodje na predavanja cini mi se 2 dana. Nakon toga slijedi glavni dio tj voznja,koja traje 35 casova koje placas po 20KM. I jos ti ostane samo da polozis i to je to...
Sretno!!!!
kod nas ovdje ne molis nista ,samo das 200KM :lol::lol:
GTI 16V je napisao(la):Ja niti sam sta molila niti sam dala 200 KM i polozila iz prve bez problema.
GTI 16V je napisao(la):Nema na cemu i drugi put!!:icon_smile:
SamiRX-8 je napisao(la):Stela se moze naci, ali tesko. Kao sto sam rekao, imaju sada tako dobre plate, da im se ne isplati rizikovati posao radi 200 maraka
edoze je napisao(la):SamiRX-8 je napisao(la):Stela se moze naci, ali tesko. Kao sto sam rekao, imaju sada tako dobre plate, da im se ne isplati rizikovati posao radi 200 maraka
prije skoro 2 godine,kad sam polagao,u zenici je tarifa bila 100 :lol:
AdnaNsa je napisao(la):GTI 16V je napisao(la):Ja niti sam sta molila niti sam dala 200 KM i polozila iz prve bez problema.
Nisam ja nista rekao,ni ja nisam imao stelu ali cisto kazem kod nas se ne moli nista samo das pare i prosao si lafo nema vise toga a masovno raja daje pare za prolazak.