Član
mokeBass je napisao(la):poklanjam farove za keca.... naravno golfa
Trebaju meni
mokeBass je napisao(la):poklanjam farove za keca.... naravno golfa
nenad je napisao(la):
GreenDevil je napisao(la):nenad je napisao(la):Imam i 2 mrezice Hifonics Warrior, za zvucnike 16-17cm, samo mrezice bez plastika u koje se uklope.
to bi meni trebalo a nacu neke plastike, imam 16.5 hifonics-e
posalji mi br na PM pa kad budem u TZ da te zovem
063 942 924
Odose mrezice GreenDevil-u :123:
zAaKy je napisao(la):Zaštita za iphone 3g/3gs gumirana bijela, meni višak pa ako kome treba nek se javi
drogba je napisao(la):zAaKy je napisao(la):Zaštita za iphone 3g/3gs gumirana bijela, meni višak pa ako kome treba nek se javi
Druze dal pase za 2g
mokeBass je napisao(la):trazio je jedan kolega iz mostara da mu posaljem, ali nemogu slati postom, pa eto bujrum dacu ih tebi.. ja sam u osijeku pored ilidze
rekao sam mu da ce ga cekati, medjutim on nije nista odgovorio, a podavno je bilo, a ti si ti blizu, pa dodji po njih..
Beydi je napisao(la):mokeBass je napisao(la):trazio je jedan kolega iz mostara da mu posaljem, ali nemogu slati postom, pa eto bujrum dacu ih tebi.. ja sam u osijeku pored ilidze
rekao sam mu da ce ga cekati, medjutim on nije nista odgovorio, a podavno je bilo, a ti si ti blizu, pa dodji po njih..
Farovi preuzeti, Moke-u hvala, napravit ćemo još i neki biznis
Jurgen je napisao(la):Brum Brum je napisao(la):Instalacija za bixenon, sa relejom za duga svjetla za obadva fara Sarajevo, ne saljem na adresu, mozete doci po to ako kome treba
061/537-432 Elmir
je l' ovo jos aktuelno?
Anais je napisao(la):Poklanjam plasticna distancera za alu felge!
imam i ja 4 komada ovih, ako kome treba.. dimenzije ne znam, ali ako neku bude zainteresovan moze se izmjeriti
: )