Citam ovu temu i jedino sto vidim kako svi kritikujete tog malog sto je divljao... Niko nije ni spomenuo da je mozda i vozac trice kriv jer je prosao kroz crveno... Da ovaj u petici nije divljao, mozda bi se u njega zabio manjom brzinom, ali za sudar je vecim dijelom kriv vozac trice...
Ne podrzavam divljanje niti ugrozavanje drugih u saobracaju, ali svi ste osuli paljbu po ovom klinji... Vratite se malo unazad i vidite sta je vama bilo u glavi sa 17 godina, plus toga nema ovdje nikog ko nije upao u kriticnu situaciju, bez divljanja ili sa njim... Na ulici se svasta moze dogoditi i bas kad nesto puno kritikujete sutra se moze vama desiti, pogotovo sto vecina ovdje vozi sredjivana auta koja na svaki pritisak gasa vicu: jos...jos...
Mali samo nije imao srece.... Nadam se da mi nece sad neko reci, e vidis, ja se nikad nisam nisakim potrkao.... Svi smo to radili, neki to jos uvjek rade, a neki nemaju srece i iskustva, kao sto je bio ovaj klinjo...
Iskustvo nas uci sta se sve moze desiti na ulici, pa ako se srecno provucemo kroz jednu situaciju, iduci put cemo paziti, ali neki nazalost nemaju srece da se izvuku, pa onda moraju uciti na svojim greskama... Ja recimo doskora nisam znao da moram paziti hoce li se neko polukruzno okretati, kada vozim auto-putem... Ali sam imao priliku nauciti na svojoj kozi da ima i takvih retardiranih ljudi, koji stoje u brzoj traci i cekaju da se oslobodi kontra smijer, da se mogu vratiti....