GOLF TZ je napisao(la):nema razlike sto se tice boja, to proizvodjaci boje razlicitim bojama, ovaj crvenom ovaj plavom ovaj zelenom itd...
vidi na oprugama koliko spustaju...
Novija godina 96-97 i modeli gti imaju različite spirale od starijih godišta, ako misliš stavit od dvice neodgovara tiJassmin je napisao(la):GOLF TZ je napisao(la):nema razlike sto se tice boja, to proizvodjaci boje razlicitim bojama, ovaj crvenom ovaj plavom ovaj zelenom itd...
vidi na oprugama koliko spustaju...
Okej, thx... još jedno pitanje, zna li neko ima li kakve veze godina ( u pitanju je golf III) sa vrstom amortizera i opruga...
Čuo sam da jedni amortizeri ne mogu na novija godišta? 97 godina mi je golf i zanima me mogu li amortizeri i opruge (sportski) koji idu i na starija... Ima li razlike?
Lija je napisao(la):ja imam Eibach a "plave" su
muha je napisao(la):ogromna je razlika izmedju proizvodjaca , po boji se razlikulu a inace opruge se razlikuju po :
Materijalu od kojeg su napravljene
Specificnom koeficijentu stisljivosti
Teziini
Kontrukciji ( linearne ili progresivne )
Crvene opruge rade Eibach i FK , razlika je ogromna, i Eibach je Bordo a FK je Crvena,
Imas jos i Antracit to je H&R , imas KW zuta, Weitec zelena, imas AP one su plave itd itd...
niksa je napisao(la):apex ti je onda ko samsung dobar a ima i boljih