tibor987 je napisao(la):NIKAKO !
1. Po tamnom asfaltu, i kisi ne vidis nista
2. zatamnit i pocrnit ce ti sjenilo
3. spalit ce ti grlo pa ces morat lemit i hebavat se bespotrebno
4. Kinesko smece
5. Kinesko smece
već sam odustao od toga...malo sam razmislio...ma nema šanse da to stavljam da plane auto.....samo xenon kao što kaže drug duurma.....taman nekih 6000k.....a jeli slučajno neko viđao po sarajevu po gradu ima onaj jedan passat, ne karavn nego limuzina...naprijed mu xenoni....al plavi baš baš.....haman ko diode za pozicije....jeli neko slučajno viđao i koliko su ti onda kelvina?duurma je napisao(la):tibor987 je napisao(la):NIKAKO !
4. Kinesko smece
5. Kinesko smece
hahahahaahaha...............hahahahahaha sto me nasmija cuj kinesko smece pod 4 i 5 najvise mi se svidja
BAHRO_BAKY je napisao(la):već sam odustao od toga...malo sam razmislio...ma nema šanse da to stavljam da plane auto.....samo xenon kao što kaže drug duurma.....taman nekih 6000k.....a jeli slučajno neko viđao po sarajevu po gradu ima onaj jedan passat, ne karavn nego limuzina...naprijed mu xenoni....al plavi baš baš.....haman ko diode za pozicije....jeli neko slučajno viđao i koliko su ti onda kelvina?duurma je napisao(la):tibor987 je napisao(la):NIKAKO !
4. Kinesko smece
5. Kinesko smece
hahahahaahaha...............hahahahahaha sto me nasmija cuj kinesko smece pod 4 i 5 najvise mi se svidja