Član
pih, ja mislio to je normalno. i kod mene ista situacija, ma nema sanse da dodje na 90...znaci termostat da provjerim
ArminM je napisao(la):ja imam grijanje odmah nakon par minuta voznje
Kad ti se upali ventilator tada je odprilike na radnoj temperaturi ,ako ti previse padne temperatura dok auto ide na otvorenoj cesti,npr na pola izmedju radne i 0, tada termostat nevelja,tj obataljen je :icon_biggrin: .Sitne varijacije su normalne.ArminM je napisao(la):kod mene je tako bilo prosle godine, skoro ne mice sa 70, imam grijanje i sve je ok
najveci razlog sto sam ja otvorio ovu temu jeste sto sam malo citao kako se ovima pregrijavaju auti i te stvari, a kod mene uvijek mala temp po kazaljci, pa sam bio u nedoumici, do danas nisam ni razmisljao o tome
jer upalim auto, i pustim ga da radi, na vrijeme se upali ventilator znaci ok je sve, tako da nikad o tome nisam ni razmisljao
GTI FAN je napisao(la):Kad ti se upali ventilator tada je odprilike na radnoj temperaturi ,ako ti previse padne temperatura dok auto ide na otvorenoj cesti,npr na pola izmedju radne i 0, tada termostat nevelja,tj obataljen je :icon_biggrin: .Sitne varijacije su normalne.ArminM je napisao(la):kod mene je tako bilo prosle godine, skoro ne mice sa 70, imam grijanje i sve je ok
najveci razlog sto sam ja otvorio ovu temu jeste sto sam malo citao kako se ovima pregrijavaju auti i te stvari, a kod mene uvijek mala temp po kazaljci, pa sam bio u nedoumici, do danas nisam ni razmisljao o tome
jer upalim auto, i pustim ga da radi, na vrijeme se upali ventilator znaci ok je sve, tako da nikad o tome nisam ni razmisljao
ArminM je napisao(la):onda je kod mene sve normalno![]()
GTI FAN je napisao(la):ArminM je napisao(la):onda je kod mene sve normalno![]()
Ko singerica,ne brini![]()