pitanje oko temperature

pitanje oko temperature

pih, ja mislio to je normalno. i kod mene ista situacija, ma nema sanse da dodje na 90...znaci termostat da provjerim

ArminM je napisao(la):
ja imam grijanje odmah nakon par minuta voznje

u mene je grijanje u autu bilo, do prije mjesec dana, predobro... toliko ugrije da nikad nisam do kraja ukljucivao grijanje... sad je oslabilo, temp mi se digne do cca 75 C a cim malo usporim na oko 80C jedino kad stanem onda izadje na 90C i upali se ventilator, ali to je sad rijetkost na ovim minusima.. znaci termostat stalno otvoren, ne drzi temp motora i moram ga i ja zamijenuti... zato znam sta ti govorim, druze ;)

Član
ok ljudovi, mislio sam da je to neki kvar, jer se auto bas bas tesko grije do 90, imam grijanje, kazaljka ne varira, ne skace,nego sve normala, al mi je bilo cudno
zato sam i pitao:cool::cool::cool:

Član
Moj termostat je majstor ubacio u neku posudu i grijao je i pratio temp. Ugrije vodu preko 90 a termostat se ne izvuče do kraja... ali to je bilo na početku, tad sam imao grijanje a temp mi je bila oko 70 i nisam ga mijenjao dok nije skroz zalijepio a to se desilo kroz 15-tak dana....

Član
ja mislim da je i u mene termostat ovako kad je hladno kad normalno vozim nemogu ugrija ni 70 stepeni jedino uz brdo skoci. a kad idem niz brdo skoz padne na dno majstor mi rekao da je termostat stalno otvoren. zna li neko koliko je termostat za pezo 206? :icon_smile:

Član
onda je kod mene fkt sve uredu,jer mi je tako otkako sam kupio auto, vazda imam grijanje, kad okrenem ono da unutra kruzi zrak ne mogu pojacat vise od 2, hoce se umrijet od vrucine:cool::cool:

Član
Nezz jbt sad sam i ja u nedoumici. :icon_rolleyes:
Ako je na 5-6-7 stupnjeva 70-80 temperatura, sta ce onda tek bit kad bude -5-6cak i -10. Pola raje ce ostate bez grijanja u autu ako je tako. I kod mene progrije nakon 2-3 minute kad je vani 3-4 al opet nezz sta ce bit kasnije.

Član
kod mene je tako bilo prosle godine, skoro ne mice sa 70, imam grijanje i sve je ok
najveci razlog sto sam ja otvorio ovu temu jeste sto sam malo citao kako se ovima pregrijavaju auti i te stvari, a kod mene uvijek mala temp po kazaljci, pa sam bio u nedoumici, do danas nisam ni razmisljao o tome
jer upalim auto, i pustim ga da radi, na vrijeme se upali ventilator znaci ok je sve, tako da nikad o tome nisam ni razmisljao

Član
Kad se nisam smrzo u Fordu kojem je bio zavaren ventilator i palio se kad i auto onda nebi trebo ni u ovom :lol::lol:

Član
ArminM je napisao(la):
kod mene je tako bilo prosle godine, skoro ne mice sa 70, imam grijanje i sve je ok
najveci razlog sto sam ja otvorio ovu temu jeste sto sam malo citao kako se ovima pregrijavaju auti i te stvari, a kod mene uvijek mala temp po kazaljci, pa sam bio u nedoumici, do danas nisam ni razmisljao o tome
jer upalim auto, i pustim ga da radi, na vrijeme se upali ventilator znaci ok je sve, tako da nikad o tome nisam ni razmisljao
Kad ti se upali ventilator tada je odprilike na radnoj temperaturi ,ako ti previse padne temperatura dok auto ide na otvorenoj cesti,npr na pola izmedju radne i 0, tada termostat nevelja,tj obataljen je :icon_biggrin: .Sitne varijacije su normalne.

Član
GTI FAN je napisao(la):
ArminM je napisao(la):
Kad ti se upali ventilator tada je odprilike na radnoj temperaturi ,ako ti previse padne temperatura dok auto ide na otvorenoj cesti,npr na pola izmedju radne i 0, tada termostat nevelja,tj obataljen je :icon_biggrin: .Sitne varijacije su normalne.

onda je kod mene sve normalno;)