emir_89 Član 30.01.2010 #169 niksa je napisao(la): bio dan :icon_question: Kliknite za proširenje... dobra ti je i ta, vjerovatno je to to, mada moze i moje proci... PS: hajd ovi koji kontaju postaviti pitalicu pa doci sutradan, neka i ne postavljaju...
niksa je napisao(la): bio dan :icon_question: Kliknite za proširenje... dobra ti je i ta, vjerovatno je to to, mada moze i moje proci... PS: hajd ovi koji kontaju postaviti pitalicu pa doci sutradan, neka i ne postavljaju...
boss_C200 Član 30.01.2010 #170 posto tu znam od ranije, mogu potvrditi da je odgovor tacan:icon_biggrin: znaci bio je dan...
emir_89 Član 30.01.2010 #173 ma nek neko postavi, nema veze, necemo sad cekat niksu, bog sami zna kad ce on doci...
GTI 16V Član 30.01.2010 #174 Evo jedna od mene ,ako moze ! da ne cekamo ove dok se vrate Da imaš samo jednu šibicu i uđeš u sobu u kojoj se nalaze petrolejka, uljani grijač i peć na drva, što ćeš prvo zapaliti?..
Evo jedna od mene ,ako moze ! da ne cekamo ove dok se vrate Da imaš samo jednu šibicu i uđeš u sobu u kojoj se nalaze petrolejka, uljani grijač i peć na drva, što ćeš prvo zapaliti?..
emir_89 Član 30.01.2010 #175 sibicu posto znam da je tacno, evo da ja postavim: sta to pripada tebi, a drugi to koriste vise od tebe??
sibicu posto znam da je tacno, evo da ja postavim: sta to pripada tebi, a drugi to koriste vise od tebe??
GTI 16V Član 30.01.2010 #176 emir_89 je napisao(la): sibicu posto znam da je tacno, evo da ja postavim: sta to pripada tebi, a drugi to koriste vise od tebe?? Kliknite za proširenje... Ime P.S. jesam li u pravu da postavim slijedecu ako jesam
emir_89 je napisao(la): sibicu posto znam da je tacno, evo da ja postavim: sta to pripada tebi, a drugi to koriste vise od tebe?? Kliknite za proširenje... Ime P.S. jesam li u pravu da postavim slijedecu ako jesam
GTI 16V Član 30.01.2010 #180 BMW-GTI je napisao(la): Kinez koji boluje od insomnije :lol: Kliknite za proširenje... Neeeee:lol: