Član
Nemojte tako, stara zena ga vozila u francuskoj
Znate zene na zapadu uzimaju najskuplje verzije motorai mjenjaca, ne bi one uzele 1.2 FSI ili ne daj Boze 1.4...
Vidi se da je žena neka, glupaca razlicite tablice stavila na auto hahahha

Nemojte tako, stara zena ga vozila u francuskoj
Znate zene na zapadu uzimaju najskuplje verzije motorai mjenjaca, ne bi one uzele 1.2 FSI ili ne daj Boze 1.4...
Vjeruj da ce neko dati, jer je relativno dobra god. proizvodnje, ima finu opremu, vrlo uvjerljiva kilometraza... siguran sam da ce se neko "usreciti"ko ce jos dat te pare za peticu![]()
Uvjerljiva kilomteraza? Jesi li ti citao prvi post? A inace sam se nagledao tih servisnih, gdje su samo prva 2-3 servisa uradjena i uvedena kako treba.Vjeruj da ce neko dati, jer je relativno dobra god. proizvodnje, ima finu opremu, vrlo uvjerljiva kilometraza... siguran sam da ce se neko "usreciti"
Naravno da sam procitao prvi post.Uvjerljiva kilomteraza? Jesi li ti citao prvi post? A inace sam se nagledao tih servisnih, gdje su samo prva 2-3 servisa uradjena i uvedena kako treba.
Send via Gameboy Color
Aha tako daNaravno da sam procitao prvi post.
Kazem uvjerljiva za nekog ko ne zna da je vracen jer je kao i kod vecine svercera na piku ta kilometraza srazmjerna tom godistu auta
Dobra. Ima i servisnu.Skoda Octavia u extra stanju![]()
Nikad udarana, bez packe.Skoda Octavia u extra stanju![]()