B.M - Floyd je napisao(la):Pa stavio čovjek Golf u naslov da što više ljudi vidi oglas :lol: Golf je traženiji nekoliko puta :lol:
-Suki- je napisao(la):e ja otvorio ovu temu bas da stavim te bbs felge kao FAIL :lol::lol::lol:
-Suki- je napisao(la):ja sam prodao 8 i 7.5J BBS RS 16'' sa novim gumama nikad namontiranim za 1200€ i kontam da sam ih dobro prodao...
rijec je o ovim felgama..
a on za ove biciklisticke bez guma trazi 4400 i jos u ovoj boji koja ce malo kome odgovarati...
-Suki- je napisao(la):ja sam prodao 8 i 7.5J BBS RS 16'' sa novim gumama nikad namontiranim za 1200€ i kontam da sam ih dobro prodao...
rijec je o ovim felgama..
a on za ove biciklisticke bez guma trazi 4400 i jos u ovoj boji koja ce malo kome odgovarati...
dzinn16v je napisao(la):Ovaj je stvarno pretjerao sto je je...mislim ove rs 003 su stvarno rijetkost ali....
Suki ti si uzeo dobru lovu nema sta ali kladim se da bi i ti zavrsio u ovoj temi FAIL da si stavio toliku cijenu na pik kao i ja jos sam ja svoje RS stavio s adapterima i gumama za 800E....pa je to nekima bilo smijesno....
-Suki- je napisao(la):dzinn16v je napisao(la):Ovaj je stvarno pretjerao sto je je...mislim ove rs 003 su stvarno rijetkost ali....
Suki ti si uzeo dobru lovu nema sta ali kladim se da bi i ti zavrsio u ovoj temi FAIL da si stavio toliku cijenu na pik kao i ja jos sam ja svoje RS stavio s adapterima i gumama za 800E....pa je to nekima bilo smijesno....
felge jesu bile na piku... zasto bi zavrsio ovde kad su gume bile 400€ same i nikad nisu bile stavljene na auto??
kakve si ti RS-ice imao?