zlajaaa je napisao(la):To se ne smije C/P raditi :icon_question: Ako mi ko može objasniti to?!
tarik_91 je napisao(la):zlajaaa je napisao(la):To se ne smije C/P raditi :icon_question: Ako mi ko može objasniti to?!
smije ali sa stvarnih auta, ne sa vec preradjenih auta u photoshopu
zlajaaa je napisao(la):tarik_91 je napisao(la):zlajaaa je napisao(la):To se ne smije C/P raditi :icon_question: Ako mi ko može objasniti to?!
ne vidim u čemu je razlika? Isto je teško upasovati i sa stvarnog i sa čopa... Al nejse nije bitno. Ja radim rekreativno I što nisu admini/modovi reagovali, a ne da se drugi učesnici miješaju...
Problem je u tome šta se ima ko miješati?? Uz to se predhodno TAJNO ODAJE i sad otkriva ko je šta radio.. Ali nije bitno, ja sam završio svoje što komentarisanja tiče. Srdačan pozdrav, ovo je PS tuning a ne poker u 100 000 € šta ste zaobadali pojedinitarik_91 je napisao(la):zlajaaa je napisao(la):tarik_91 je napisao(la):zlajaaa je napisao(la):To se ne smije C/P raditi :icon_question: Ako mi ko može objasniti to?!
ne vidim u čemu je razlika? Isto je teško upasovati i sa stvarnog i sa čopa... Al nejse nije bitno. Ja radim rekreativno I što nisu admini/modovi reagovali, a ne da se drugi učesnici miješaju...
u cemu je razlika. pa taj neko se dobro napatio da to slozi od vise donora, mozda cak i citav dio sam crtao, i nadje se neki pametnjakovic i samo kopira.. Zato sto ovo nije ps tuning forum i admini/modovi vjerovatno ne mogu ni prepoznati ako nesto nije regularno, ne vidim gdje je problem u tome sto je prijavljeno :icon_confused:
zlajaaa je napisao(la):Glasajte za mene da meni bude bolje, a vama isto! Moj je GTI :123: eto vagenovci glasajte za mene.
Hidraulic je napisao(la):Ne mora mi pisati na slici, da bi shvatio da je njegova 10.