@aneL-TCE
taman tako,ima vremena,bit ce nesto do tada
goni li ga kako, i sluzbeno auto mu je volvo kaze
@VR6Boki
Neka,bolje bez znaka,netko ce misliti da vozim neko bolje auto hahahha
Sala,nemam ga nigdje za naci,ali mislim zalijepiti foliju na znak i da mi odradi logo,tako da bude kao original, to moram i nazad.
Starije nisam vidao,dok ovaj ima Brembo. Neki dan kada sam radio kocnice bas ih skidao, nemoguce kako su lagana,ja mislio to ce biti bruka tesko. Motor je dobar,stvarno dobro vuče sto me iznandilo,jer sam mislio da nece moci zamjeniti onaj turbo udar,al bome ide. Malo kao kapi ulje,pa sam gledao sve, slijeva se s dekla gore,tako da nije strasno,deklo se jednostavno skine,stavim novi dihtung ili diht mase,kako li vec ide i to je to. Atmosferac je,pa se nadam da nece biti problema kao na volvu. Auto je stvarno oko mehanike i toga bio prilicno zapusten al sve sređujem. A za voziti kakav je. Pa to mi je malo tesko odgovoriti haha. Nekako skoro identican kao volvo. I polozaj za volanom i sve,neznam kako bih opisao, kao da vozim volva samo da malo nize sjedim. A volvo mi se stvarno svidao za voziti tako da mi se sviđa i ovaj. Teksam ga prije 2 dana registrovao pa nisam stigao bas isprobati ovako duze rute,krivine i to ali javim utisak.
Kako vec gore rekoh ovih dana sam uradio sva 4 diska, sve 4 plocice promjenio, promjenio selene zadnje i registrovao ga u cetvrtak. Kako nije bio registrovan u garazi lagano raduckao oko tih stvari. Imam jos zamjeniti stabilizatore na zadnjem trapu,jer mislio sam da mi samo seleni prave problem sto lupka i na rupama zaplese zadnji kraj, ali imam i ovo. To bi mi trebalo stici u utorak pa cu to lako promjeniti i odvesti na špuru tako da završim sve sto se tice trapa i mehanike,onda ostaje samo sminkanje i uzivanje