nafree je napisao(la):Nasao sam challenger 17" bas 250 maraka sa gumama nekakvim 225/45/17 planiram ih uzeti za dan dva ,a u pravu si za masku ali mi se svidja kako izgledaju farovi sa lajsnama kad se zatamne i jos stopke,felge i retrovizore u crno i dosta mooooozda i ovu srednju lajsnu lijevo i desno od znaka sto je.
Skontacu postavim cim zavrsim auto ::icon_smile:
posalji mi link ne znam kako naci harisa da vidim taj enterijer ako ti nije frka, hvala
Nisam gledao od kad su stavljani, mislio sam da su poceli da se ugradjuju samo u facelift modele.mara- je napisao(la):1.6 HDI kreće od 2004 godine, bar ovi od 110ks, a od 2005 su uveli i od 90ks.
jusuf je napisao(la):Nisam gledao od kad su stavljani, mislio sam da su poceli da se ugradjuju samo u facelift modele.mara- je napisao(la):1.6 HDI kreće od 2004 godine, bar ovi od 110ks, a od 2005 su uveli i od 90ks.
nafree je napisao(la):Imao sam neku averziju prema pug-u prije,ali sam bas pozitivno iznenadjen autom bas je dobar i za put i za porodicu,a i nije skup uopste za odrzavanje jeftiniji od golfa 4 za 50 maraka servis