Peugeot 307 2.0 HDI apdejt in progress

Peugeot 307 2.0 HDI apdejt in progress

Član
Opet ja :) popravio mi majstor pumpicu za vodu crkla bila stara i stavio novu cca 35 KM.

Eh sada me nervira sirena jer ne radi, da mi je nekada svirati seljacima, a ne mogu pa onda ko jos veci seljak od njih im je*em mater kroz prozor. Zna li netko gdje je tacno smjestena ista na 307 i kako mogu isprobati da li ista radi probiti cu onaj volan od stiskanja u prazno. Opet svi osiguraci ispravni.
 
Član
e drug,isto sam uzeo 307,nesto malo jacu 79 w,no de mi bgt reci tamo kod onog dugmeta za sva cetri ima lijevo onaj mali kljuc(kad se zatvori auto nocu se pogotovo vidi on blica)sta je uposte taj kljuc(to dugme)sta predstavlja ?!

sretno sa autom ;)
 
Član
To je dugme za zaključavanje vrata. Znači kada si unutra, pritisneš ga i vrata se zaključaju ili otključaju ako su već zaključana.
 
Član
Jedan u nizu Pezola kog bi rado vozio......Moj jaran ima 2.0 nije bas ful oprema u njemu al auto je predobro, dere guzove kako je ocuvan i odrzavan.
 
Član
Ajmo sada iduci problem :) bez spama pls.

Upala mi SMD sijalica od pozicije u far, a knap mi je da je izvucem sa hvataljkom i svaki put spadne. Je li netko skidao far (desni) da mi samo kaze sta prvo, sta drugo, sta trece skidam da ne pokidam nesto ako vec netko unaprijed zna.
 
Član
mislim da cak moras branik skidat da bi farove skinuo, nego probaj usisivacem da izvuces tu diodu, mozda tako upali ;)
 
Član
Eh ovako:

Posjedujem ovaj kljuc ispod

13059837.jpg


interesuje me da li se moze smjestiti u koji od kljuceva ispod ak je vec netko mjenjao pa da zna 100% da moze uklopiti i elektronika i kljuc, a naravno da i tipke odgovaraju polozaju mikroprekidaca:

 
Član
uU broj 1 i broj 3 mozes, jer je to namjenski napravljen skakavac kljuc za te starije modele i bez problema se prebaci baterija i to... dok ovaj broj 2 vec ne mozes, jer su to novi peugeot kljucevi..
 
Top