Član
Pozdrav svima ,dakle ovako navedeni model i auto gore imam problem sa vučom ,nedavno sam ga kupioo isao je odlicno,medutim poceo je da gubi snagu i sad odjednom nece da vuče nikako 90 Kmh ravnicom max ,a uzbrdo jedva uzadje ,i opet prokine i vuce normalno ,i opet se desilo to nece ni naaopako sad ,i evo sad opet malo ko prokine, isao sam na dijagnostiku imao sam samo gresku senzora bregaste i zamjenio sam ga sad ne pokazuje vise nista,imam isto problem sa BSM-om onom kutijom ispod haube gdje su ukljuceni dzekovi i gdje se nalazi eelktronika sva imam problem snjom ,nece duga svjetla parking ssenzori radili sad necce ,kratka rade ,zmigavac lijevi kao ubrzano radi ,onda airbag fault mi zibauje stalno i nece pojas da radi vozacev,ne pokzauje vi se nista,da li je moguce da je do te kutije ,i da ona ne pali odredjene djelove auta ili senzore pa auto nece da vuče ,prekida,ili je upitanju zaprljana turbina ,ako neko ima neku prepostavku ili rijesnje ili da je imao problem stime ! neka mi javi ,,svaki odgovor bi mi pomogao ? Pozdrav