ArminM je napisao(la):extra pug,pogotovo sad nakon spustanja,pravo dobro izgleda,ove fele su mu samo takve,stoje momacki,svaka cast za auto,predobro je,samo naprijed
DDaarriioo je napisao(la):ArminM je napisao(la):extra pug,pogotovo sad nakon spustanja,pravo dobro izgleda,ove fele su mu samo takve,stoje momacki,svaka cast za auto,predobro je,samo naprijed
Hvala kolega ArminM... sve ga sredujem, a sve razmisljam o prodaji... da uzmem sta novije...
ArminM je napisao(la):DDaarriioo je napisao(la):ArminM je napisao(la):extra pug,pogotovo sad nakon spustanja,pravo dobro izgleda,ove fele su mu samo takve,stoje momacki,svaka cast za auto,predobro je,samo naprijed
Hvala kolega ArminM... sve ga sredujem, a sve razmisljam o prodaji... da uzmem sta novije...
ne znam sta da ti kazem,svjestan si da se kod nas ne cijeni nikakva prepravka na autu,koliko god ulozio ne mozes vratit pare,ali ako imas za bolje sto da ne
DDaarriioo je napisao(la):ArminM je napisao(la):DDaarriioo je napisao(la):ArminM je napisao(la):extra pug,pogotovo sad nakon spustanja,pravo dobro izgleda,ove fele su mu samo takve,stoje momacki,svaka cast za auto,predobro je,samo naprijed
ne znam sta da ti kazem,svjestan si da se kod nas ne cijeni nikakva prepravka na autu,koliko god ulozio ne mozes vratit pare,ali ako imas za bolje sto da ne
ma ako ko naleti s parama koliko ja trazim sto da ne... a ako ne-neka stoji... stvarno sam ga sredio kako sam zelio inije mi zapelo da ga moram prodati...
(stavio bih smile ali mi nesto nece...hehe)
robyby89 je napisao(la):Extra je! Nisam ni vidio da si ga spustio. Razlika je sada je puno bolji! Ovo vratio opet 17-ke?