Cuko nije moj, nemam papire za njega - to se najmladji brat brinje o njemu i neda nikome da cacka ista, imao je do sad 4-5 "cukadi" i svaki se zove Bobi hehe.Tipo16V je napisao(la):kupujes tu neke pezeo ku***s se a vidi ti u cuke kucice raspala se ... pa jel te sramota nemozes halalit dasaka malo
Boardcomputer kaze prosjecna potrosnja na 1.000km = 8,3 litra - ja kazem taman!VR6Boki je napisao(la):Nek te fino slusa
Taj 1.6 THP je sjajna masina, ide super a nesto sitno trosi...
LudoA je napisao(la):Cuko nije moj, nemam papire za njega - to se najmladji brat brinje o njemu i neda nikome da cacka ista, imao je do sad 4-5 "cukadi" i svaki se zove Bobi hehe.Tipo16V je napisao(la):kupujes tu neke pezeo ku***s se a vidi ti u cuke kucice raspala se ... pa jel te sramota nemozes halalit dasaka malo
Boardcomputer kaze prosjecna potrosnja na 1.000km = 8,3 litra - ja kazem taman!VR6Boki je napisao(la):Nek te fino slusa
Taj 1.6 THP je sjajna masina, ide super a nesto sitno trosi...
Bio sam u subotu u Zenici, mami zenicanima poglede
LudoA je napisao(la):Ima u Vitezu sivi 207cc cini mi se splitska registracija, nije "odavlen"
A tog sto si vidio "istog"... moguce da si vidio mene, jer cesto znam otici u Vitez na pizzu, kavu u Kaktus
LudoA je napisao(la):Na nasim tablama u Vitezu sam vidio samo 307cc.
LudoA je napisao(la):Obavezno