Molim te objasni mi to sto pises, meni, jer meni boljeg auta na svijetu nema od m5 e39. Ajde molim te meni objasni koji sam "popio su pamet svijeta" sta hoces reci stim.Ovo je merak, kad ubijes levata sto ima znacku M i misli da je svu pamet svijeta popio hahaha
Čovjek očigledno ne voli M, meni iskreno najsavršenije vozilo, ja ne volim VW i samim tim ga razumijem.Molim te objasni mi to sto pises, meni, jer meni boljeg auta na svijetu nema od m5 e39. Ajde molim te meni objasni koji sam "popio su pamet svijeta" sta hoces reci stim.
A FIAT ?Ja ne volim ni VW ni BMW ni Peugeot
Vi dijasporci ocigledno brzo zaboravite nas bosanski zargon pa se odmah tako upalitePa nije ovo privatni chat cuj levat sa znackom M , e pa idem ja potpisat gdje god treba da sam levat i pokupio svu pamet svijeta. O kakvom ti postovanju pricas kad pljuujes tako po M-u .
Razumijem ja sta hoces reci ti da sa 106 posramis bmw m5 ali molim te lijepo izrazi se lijepo , a ne da su ljudi levati ccc
Zagrij temu , Ih da je se trkao GTI, pravi GTI ne francuski. Bilo bi mrtvih.Moram priznat da se slabo razvija rasprava, ove teme znaju biti odlične
Kako biti objektivan kada je riječ o neserijskim autima, bez obzira šta tko volio ?