Petogodišnji Bilder iz Rumunije

Petogodišnji Bilder iz Rumunije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa vidis ti da ovaj malac uopce ne dize tegove (osim onog dijela gdje radi sa bucicama),a kamo li da radi neki power lifting,uglavnom radi ove gimnasticarske vjezbe tipa salta i sl.Ne znam,ali ja ne vidim nista lose u tome,jedini poguban scenarij bi bio da se u toku tih salta i sl udari glavom negdje,al djeca su sama po sebi vragolasta i aktivna u tim godinama.I da zakljucimo,ne opravdavam i podsticem ono je Sandrek radio (bodybuilding,iako je kako rekoh i sad sa 16 godina momka savim normalnog rasta),ali ovo sto mali Dzulijano radi,paaa da,sklekovi,zgibovi,ne znam sta je tu lose,dobro mozda ne u ovolikoj mjeri,ali ako je malcu zabavano sto da ne.

Član
ne znam šta da ti kažem .... mali sigurno to ne radi svojom voljom , jer budimo realni šta on uopšte zna sa svojih pet godina....
ali razumjemo se....;)

Super Moderator
ibizasa je napisao(la):
olensoner je napisao(la):
meni ga je licno zao

potpis

da je djetetu razvijen mozak koliko biceps vjerovatno svojevoljno bi odbijalo raditi bilo sta od ovoga al sta covjek moze znati s 5 godina? 4x2 i abecedu...

necu reci svaka cast vec nasramotu onima koji ga nagovaraju na ovo, prije svega njegovim roditeljima

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

a ja ninđe brate :D

al narast ce 120 cm i to je to....

Član
allroad je napisao(la):
ibizasa je napisao(la):
olensoner je napisao(la):
meni ga je licno zao

potpis

da je djetetu razvijen mozak koliko biceps vjerovatno svojevoljno bi odbijalo raditi bilo sta od ovoga al sta covjek moze znati s 5 godina? 4x2 i abecedu...

necu reci svaka cast vec nasramotu onima koji ga nagovaraju na ovo, prije svega njegovim roditeljima

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

a ja ninđe brate :D

al narast ce 120 cm i to je to....

:lol::lol::lol::lol::lol:

Član
uopste nema veze sto dize tegove i ta sranja ..cak mu je bolje sto ovo radi ... knjige kazu svoje i profesori isto ...

a jedino prevelike kilaze ce ga sj*at ... ako mu je otac pametan nece ici preko 20kg do svoje 18 god :D

a malac je lud ;):cool:

Član
bolje da ovo radi, nego da je svinja koja se ne vadi iz Mcdonalds-a, bar ce bit sa 15 god kao pedalina:cool::cool::cool::cool:.
koliko vidim ovo su sve "zdrave vjezbe" izuzev one sa bucicama. iz ovog snimka mi ne znamo koliko on to radi cesto i koliko vremenski a i mislim da na ovom forumu nema doktora koji bi mogli da kaze kako se ove vjezbe odrazavaju na dijete i njegov rast. Kad bi ove vjezbe toliko skodile djetetu kao sto neki na forumu kazu mislim da njegov otac nebi bio sa njim vec bi lezao u zatvoru zbog zlostavljanja djetata. Volio bih da cujem strucno misljenje jer me zanima kako ce izgledati za 15 god.

galebu2 je napisao(la):
bolje da ovo radi, nego da je svinja koja se ne vadi iz Mcdonalds-a, bar ce bit sa 15 god kao pedalina:cool::cool::cool::cool:.
koliko vidim ovo su sve "zdrave vjezbe" izuzev one sa bucicama. iz ovog snimka mi ne znamo koliko on to radi cesto i koliko vremenski a i mislim da na ovom forumu nema doktora koji bi mogli da kaze kako se ove vjezbe odrazavaju na dijete i njegov rast. Kad bi ove vjezbe toliko skodile djetetu kao sto neki na forumu kazu mislim da njegov otac nebi bio sa njim vec bi lezao u zatvoru zbog zlostavljanja djetata. Volio bih da cujem strucno misljenje jer me zanima kako ce izgledati za 15 god.

To ja cijelo vrijeme govorim ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.