Petogodišnji Bilder iz Rumunije

Petogodišnji Bilder iz Rumunije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Početnik
Rumun Giuliano Stroe ušao je u Guinnessovu Knjigu rekorda sa pet godina kao najmišićaviji dječak sa izvanrednim fizičkim sposobnostima.
Ovaj neobični sportista počeo je trenirati u Italiji, gdje živi sa porodicom, sa samo dvije godine. Naporan rad konačno se isplatio.

Ušao je u Knjigu rekorda početkom ove godine, nakon što je prikazao impresivne vještine pred sudijama i zadivio publiku u jednoj talijanskoj TV emisiji.

Sjajni predškolarac postao je i internetski hit, a njegov otac Iulian Stroe (33) kaže: "U teretanu sa mnom ide otkako se rodio. Uvijek ga vodim na treninge."

Dodao je i to da nema opasnosti da bi se dječak mogao povrijediti jer mu nikad ne dopušta da sam vježba. Uvijek je pod nadzorom i čim se umori, odlazi da se igra, piše Daily Mail.

Giuliano, koji je najstarije dijete u porodici, poručuje kako mu slava nije "udarila u glavu" i da i dalje radi stvari kao i druga djeca. Voli da slika, gleda crtane filmove i da se igra u parku. Ipak, priznaje da mu godi i kad mu aplaudiraju.
091024034.jpg

091024034.1_mn.jpg

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/NKPe-FnT5As&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/NKPe-FnT5As&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Član
Pa nemoze covjek da vjeruje:icon_eek:
Trebalo bi da ce ovaj malac postat' vrhunski sportista.

Olimpijada 2016-te je njegova:D

koliko god ovo bilo interesantno i zapanjujuce, isto toliko je ovo vrlo lose za malog, jer njegove kosti nisu u potpunosti formirane, kao ni metabolizam(jer covjek se razvija do 17-18 god. cak neki do 20. god.) koji treba da izdrzi treninge... meni ga je licno zao, ako ovako nastavi vjerovatno nece ni biti puno visi nego sto je sad, cak mozda i ako ne nastavi pitanje je hoce li ikako rasti i biti zdrav...

Član
wtf???:icon_eek::icon_eek::icon_eek:

jbt koji malac...svaka mu cast,ja nemogu ni 90% onoga uraditi:D:lol:

Član
mali će imati ozbiljnih problema u životu , neće više rasti to je sigurno , a što će sa 12 pucati testosteron u venu to je druga stvar....

Ne mora znaciti,ja koliko vidim njegov trening je vise "atletski",ako se moze tako reci,skoro pa nikako ne radi sa tegovima,uglavnom su to ove gimnasticarske sprave.

Two thumbs up za malca :cool:

Član
olensoner je napisao(la):
meni ga je licno zao

potpis

da je djetetu razvijen mozak koliko biceps vjerovatno svojevoljno bi odbijalo raditi bilo sta od ovoga al sta covjek moze znati s 5 godina? 4x2 i abecedu...

necu reci svaka cast vec nasramotu onima koji ga nagovaraju na ovo, prije svega njegovim roditeljima

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.