Radi se o prvom passatu modelu iz 79 koji je doša na preradu pod moje ruke ... volim dorade u unutrašnjosti to će se najviše posla i odraditi i detalja preraditi...Tu sam malo jači.
idemo od početka.. stardandno obiteljko auto.. ekstremno rijetko na našim cestama .. do sada uloženo puno novaca i vremena ... najviše što je prvo potrebna restauracija pa onda stayling pa tuning...
Prvi pokušajki plastičarenja ja i brat... neće ići na auto.. samo proba...
Na Broj 2 ATS neki nepoznati model 15" jebeno stoje ali......
Početna ideja je bila R5 iz audija 2.3 10V ali onda zbog komplikacija osusta sam od njega iako se moga ugraditi ali doša sam na drugu ideju..
sicevi od passata iz 2003 koji će se ubacivati.. Naravno pretapecirat će se...
poklopac od tanka koji sam malo doradio skinut sa 32 modela...
amontizer kayba prednji exel-g i zadnji gas-a just Predni će ići na kraćenje i putvrđivanje jer će ići na extremno spuštanje... zadnji mogu izdržati -60mm
čukice koje neće ili prodaju se doće smoked...
Zimerrman ali neće ni oni ići druga ideja pala
Znaci diskovi bušeni i zadnje desno svitlo..(hvala mome šefu koji mi je to sredio)
Venom 1
set motorića za centralno (4 kom+centralni modul) sa svim kablovima za spajanje. spaja se na aute koji nemaju centralno zaključavanje
Venom 2
modul, kablovi i 2 daljinca za daljinsko otključavanje auta
EL. PODIZAČI STAKALA x2 za sva 4 prozora)
Par (2 kom) univerzalnih električnih podizača stakala koji pašu na 99 % automobila, zajedno sa svim kablovima, spojnicama, prekidačima (3 kom) itd
Počelo se lagano sa prerqadama unutrašnjosti..
Samo najbolje od issote
I naravno dugo očekivane
Daljni planovi !.8 16V KR Nove opruge By Jatrić... diskovi na sva 4 kotača donirano od golfa 2 GTI... Limarija je sada najvažnija.. na godišnjem se sada nešto radilo ali neću ništa pokazivati.. Boja crna 100% ona na novim audijeima ili passatima... ima puno posla ali ok bliži se to kraju.. možda još koju godinu i pol... imam strpljenja malo vramena a malo i novac...
Puno modifikacija skoro će se svaki dio preraditi ,nevolim fušati kad nešto radim.. mora sve biti odrađeno kako sam ja zamislio ili neću da radim...
idemo od početka.. stardandno obiteljko auto.. ekstremno rijetko na našim cestama .. do sada uloženo puno novaca i vremena ... najviše što je prvo potrebna restauracija pa onda stayling pa tuning...
Prvi pokušajki plastičarenja ja i brat... neće ići na auto.. samo proba...
Na Broj 2 ATS neki nepoznati model 15" jebeno stoje ali......
Početna ideja je bila R5 iz audija 2.3 10V ali onda zbog komplikacija osusta sam od njega iako se moga ugraditi ali doša sam na drugu ideju..
sicevi od passata iz 2003 koji će se ubacivati.. Naravno pretapecirat će se...
poklopac od tanka koji sam malo doradio skinut sa 32 modela...
amontizer kayba prednji exel-g i zadnji gas-a just Predni će ići na kraćenje i putvrđivanje jer će ići na extremno spuštanje... zadnji mogu izdržati -60mm
čukice koje neće ili prodaju se doće smoked...
Zimerrman ali neće ni oni ići druga ideja pala
Znaci diskovi bušeni i zadnje desno svitlo..(hvala mome šefu koji mi je to sredio)
Venom 1
set motorića za centralno (4 kom+centralni modul) sa svim kablovima za spajanje. spaja se na aute koji nemaju centralno zaključavanje
Venom 2
modul, kablovi i 2 daljinca za daljinsko otključavanje auta
EL. PODIZAČI STAKALA x2 za sva 4 prozora)
Par (2 kom) univerzalnih električnih podizača stakala koji pašu na 99 % automobila, zajedno sa svim kablovima, spojnicama, prekidačima (3 kom) itd
Počelo se lagano sa prerqadama unutrašnjosti..
Samo najbolje od issote
I naravno dugo očekivane
Daljni planovi !.8 16V KR Nove opruge By Jatrić... diskovi na sva 4 kotača donirano od golfa 2 GTI... Limarija je sada najvažnija.. na godišnjem se sada nešto radilo ali neću ništa pokazivati.. Boja crna 100% ona na novim audijeima ili passatima... ima puno posla ali ok bliži se to kraju.. možda još koju godinu i pol... imam strpljenja malo vramena a malo i novac...
Puno modifikacija skoro će se svaki dio preraditi ,nevolim fušati kad nešto radim.. mora sve biti odrađeno kako sam ja zamislio ili neću da radim...