Član
Ma ja u doboju radio a taj sto je radio je rodjak tom sto rade u austriji remapovanjeko ti je radio jel taj iz Doboja, jer nisi iso u Brcko
Ma ja u doboju radio a taj sto je radio je rodjak tom sto rade u austriji remapovanjeko ti je radio jel taj iz Doboja, jer nisi iso u Brcko
Neki Cvijanovic gore kod usore je on odma, on je zastupnik za te ljude iz Austrije.ko ti je radio cipovanje u Doboju....kad budes prolazio zovi na fuka da vidimo kako vuce sa cipom![]()
Ocete vi vozit dizele sviAha, kolko si platio cip kako se auto ponasa. Prijatelj je radio 1.9 tdi al pusi u p.m nesto su jebali mape, ima snage ima sve al cadi pa hoce vracat stare mape.....
Tako ce i bit kad se uhvati vremenaNis sad se provozas do SM-a da ti potvrdi te njutne i snagu msl 100km a mozda i kod njega dobijes popust![]()
Hahah nije brate crkao, promijeno sam odmah osigurac sa 10 na 15 i to je toDobro legli satici, jesi spojio ono na stopkama, jel ti crko prekidac kocnice ?
Jebo majku gledam komplet si me iskopirao, mogo si odmah u startu uzeti od mene kola u fuullu , salim se malo, def. covjek koji non stop nesto radi oko auta jedan od rjetkih danas a i na ovom forumu bar koliko ja uspjevam pratiti . . .