Član
Bi, ali neka blaza varijanta, manji postotak. Nemoj praviti pogrebno od autaHahaha necemo jos
Mislis da bi mu dobro legle zatamnjene sajbe? Razmisljao sam ja o tome, al kad bi zatamnjivao zatamnio bi sve sem prednje![]()
Bi, ali neka blaza varijanta, manji postotak. Nemoj praviti pogrebno od autaHahaha necemo jos
Mislis da bi mu dobro legle zatamnjene sajbe? Razmisljao sam ja o tome, al kad bi zatamnjivao zatamnio bi sve sem prednje![]()
Ahahaaha da daBi, ali neka blaza varijanta, manji postotak. Nemoj praviti pogrebno od autatrazice ti fantom za posla, kad mu budu zauzeta sva.
Da da i ja se slazem ne izgleda tako loseto ne bi bilo lose kao sto ti je fantom odradio, lijepo bi izgledalo. a inace passat je kultura nema sta , svaka cast
Hehehe nije nesto bog zna al dobra je, jedino sto me je vrijeme posluzilo nekako nebo extra izgledaodavno nisam vidio ljepsu lokaciju za slikanja![]()
Hvala druze,a sto bih ju mjenjao kad je skoro jedna jedina u cjeloj bosnisuper passat svaka cast, jesi li razmisljao o zamjeni prednje maske ???
Hehe znam druze, al iskreno mogo sam uzet koju sam htio al meni je se ova naj vise svidjelaTo je na fazon fabricke R line maske ali samo bez znaka.
Na B5.5 modelima nije bilo uopste R line opreme, to tek od 3c modela je uvedeno.
Ako je tebi fina onda nista ne diraj![]()
Hvala puno druze, veliki pozdrav za cazinsuper izgleda , sjele su mu felge bas odlicno
sretno u nastavku , jako lijep passat