Član
Druze ovo je 21 vjek i za sve postoji resenje tako da se durevi daju srediti i ojacati guma iznutra..Kakvo ljudi saniranje guma?
Pa nije to na biciklu!!!
A on topic karavan zakucan uvjek dobro izgleda pogotovo crven na crno kombinacija
Druze ovo je 21 vjek i za sve postoji resenje tako da se durevi daju srediti i ojacati guma iznutra..Kakvo ljudi saniranje guma?
Pa nije to na biciklu!!!
A on topic karavan zakucan uvjek dobro izgleda pogotovo crven na crno kombinacija
Prijatelju ja ne kažem da neko nije smislio način da se to odradi ali niti je to PO MENI trajno i ispravno rjesenje niti sigurno.Druze ovo je 21 vjek i za sve postoji resenje tako da se durevi daju srediti i ojacati guma iznutra..
Da sada ne menjam ali znam da toga ovdje nema, zalepiš gumu imaš udes ne pokriva te osiguranje radi gumeEto vidiš da neznaš nisi upucen u vulkanizerske poslove po tebi moj kolega je budala koji svakodnevno radi i spašava guma koje imaju oštečenja i naravno daje garanciju, a ja sad nebi da objašnjavam sta i kako se radi ima googl pa traži ..
zamjeni bar i pozicije diodne stavi neka ne bije ovo zutilo haha
Nisam advokat al sam drugar usto jos jedan drugar bas radi kao vulkanizer, i ja nisam nigdje spomenuo sirovu gumu ona sluzi za nesto drugo..Daj sale sta si ti odvjetnik od marexa, ne smije se nista reci protiv njegovog auta, odmah ti napises 10 postova. Po meni su upravu sto pisu, ne moze je vise bog zakrpit kad niti popuste i popucaju, kamo li da se navlaci sirova guma da se popune odbijeni komadi gume......
Eto bas si ti dao poduku ljudima, nesto veoma pametno kako da se krpe gume koje dobiju bubreg hahahhahhahah Hallo dns je nankang 18-ka komad 130 KM nova a sale hvala Bogu sa tim gumama nikad nisam imao problema, jer na auto ne stavljam srotNisam advokat al sam drugar usto jos jedan drugar bas radi kao vulkanizer, i ja nisam nigdje spomenuo sirovu gumu ona sluzi za nesto drugo..
A bolje i da pisem postove kad je forum i onako u kurcu i pun budalestina covijek vise nista nemoze pametno nauciti, a ti si sigurno imao iskustva s pucanjem zakrpljene gume i narvno za popucale i stare gume nema spasa..
E bas si do jaja s tim smecem od gume em sto je klizava nesmijes poklopiti kocnice ..Eto bas si ti dao poduku ljudima, nesto veoma pametno kako da se krpe gume koje dobiju bubreg hahahhahhahah Hallo dns je nankang 18-ka komad 130 KM nova a sale hvala Bogu sa tim gumama nikad nisam imao problema, jer na auto ne stavljam srot