mariodrag Član 14.08.2010 #256 RE: Marex-Passat 3bg: Orve na farovima koji ce ti vrag obrve? to je izaslo iiz mode:icon_smile:
CoL3 BHT Ovisnik 14.08.2010 #257 RE: Marex-Passat 3bg: Orve na farovima odlicno se uklopile,bas fino idu uz liniju auta,moj dojam je da je dobro leglo
RE: Marex-Passat 3bg: Orve na farovima odlicno se uklopile,bas fino idu uz liniju auta,moj dojam je da je dobro leglo
M A R E X Član 14.08.2010 #259 RE: Marex-Passat 3bg: Orve na farovima Evo dosta,dosta bolje slike od danas, msl. da u opste ne izgledaju "djikasto" cak naprotiv bas prate liniju auta i extra se uklapaju !
RE: Marex-Passat 3bg: Orve na farovima Evo dosta,dosta bolje slike od danas, msl. da u opste ne izgledaju "djikasto" cak naprotiv bas prate liniju auta i extra se uklapaju !
scorpio Član 14.08.2010 #260 RE: Marex-Passat 3bg: Orve na farovima lijep lijep samo mi malo ljubicast na slici, nekako pichkast
M A R E X Član 14.08.2010 #261 RE: Marex-Passat 3bg: Orve na farovima Hahaha *ebe me kontrast na 8mpx. :lol::lol::lol::lol:
scorpio Član 14.08.2010 #262 RE: Marex-Passat 3bg: Orve na farovima M A R E X je napisao(la): Hahaha *ebe me kontrast na 8mpx. :lol::lol::lol::lol: Kliknite za proširenje... :hydro: isti hehe
RE: Marex-Passat 3bg: Orve na farovima M A R E X je napisao(la): Hahaha *ebe me kontrast na 8mpx. :lol::lol::lol::lol: Kliknite za proširenje... :hydro: isti hehe
vlado_jaje80 Član 15.08.2010 #264 RE: Marex-Passat 3bg: Orve na farovima extra pasat samo mu ruzna boja :icon_rolleyes:
Limpi Član 15.08.2010 #265 RE: Marex-Passat 3bg: Orve na farovima na ovoj zadnjon slici... kao da je paris hilton birala boju :lol:
RE: Marex-Passat 3bg: Orve na farovima na ovoj zadnjon slici... kao da je paris hilton birala boju :lol:
M A R E X Član 15.08.2010 #266 RE: Marex-Passat 3bg: Orve na farovima Ajde da nemislite da je toliko gay boja evo jos jedna
edo_benz Član 15.08.2010 #267 RE: Marex-Passat 3bg: Orve na farovima dobar pasonja,al il sam ja corav il je na slikama vuce ne roze :icon_confused: marex iznenadjujes me :lol:
RE: Marex-Passat 3bg: Orve na farovima dobar pasonja,al il sam ja corav il je na slikama vuce ne roze :icon_confused: marex iznenadjujes me :lol:
F Fiste Član 15.08.2010 #268 RE: Marex-Passat 3bg: Orve na farovima Neke stavri se ne mogu kupiti novcem, za sve ostalo tu je LG sa 8mp... :lol:
RE: Marex-Passat 3bg: Orve na farovima Neke stavri se ne mogu kupiti novcem, za sve ostalo tu je LG sa 8mp... :lol:
vlado_jaje80 Član 15.08.2010 #269 RE: Marex-Passat 3bg: Orve na farovima Limpi je napisao(la): na ovoj zadnjon slici... kao da je paris hilton birala boju :lol: Kliknite za proširenje... :lol::lol:
RE: Marex-Passat 3bg: Orve na farovima Limpi je napisao(la): na ovoj zadnjon slici... kao da je paris hilton birala boju :lol: Kliknite za proširenje... :lol::lol:
Limpi Član 15.08.2010 #270 RE: Marex-Passat 3bg: Orve na farovima Bgm, taj ti aparat ima neku pravu fancy opciju, da malo zenskasto uljepsava i daje shodne boje
RE: Marex-Passat 3bg: Orve na farovima Bgm, taj ti aparat ima neku pravu fancy opciju, da malo zenskasto uljepsava i daje shodne boje