stefan Legend 03.08.2010 #241 RE: Marex-Passat 3bg: Legle i naprijed distance od 15mm fino fino, samo neka se nesto radi
M A R E X Član 04.08.2010 #242 RE: Marex-Passat 3bg: Legle i naprijed distance od 15mm Evo sta smo radili danas: Za koji dan farbanje i montaza pa ce mo vidjeti kako to lezi
RE: Marex-Passat 3bg: Legle i naprijed distance od 15mm Evo sta smo radili danas: Za koji dan farbanje i montaza pa ce mo vidjeti kako to lezi
enesss Legend 04.08.2010 #243 RE: Marex-Passat 3bg: Legle i naprijed distance od 15mm mislim da ce ovo fino sjesti ,samo tako
Got2b Član 04.08.2010 #244 RE: Marex-Passat 3bg: Legle i naprijed distance od 15mm fino su ga izvukle distance.. extra passat obrve takodje dok ih lijepo ustimas to je to
RE: Marex-Passat 3bg: Legle i naprijed distance od 15mm fino su ga izvukle distance.. extra passat obrve takodje dok ih lijepo ustimas to je to
M A R E X Član 04.08.2010 #245 RE: Marex-Passat 3bg: Legle i naprijed distance od 15mm Hehhehe hvala ljudi,samo ja imam strah da ce ove obrve da izgledaju nekako "djikasto" :icon_confused:
RE: Marex-Passat 3bg: Legle i naprijed distance od 15mm Hehhehe hvala ljudi,samo ja imam strah da ce ove obrve da izgledaju nekako "djikasto" :icon_confused:
rinaldo Član 04.08.2010 #246 RE: Marex-Passat 3bg: Legle i naprijed distance od 15mm dist. su pun pogodak samo ja lično nebih stavljao to na farove
RE: Marex-Passat 3bg: Legle i naprijed distance od 15mm dist. su pun pogodak samo ja lično nebih stavljao to na farove
enesss Legend 04.08.2010 #247 RE: Marex-Passat 3bg: Legle i naprijed distance od 15mm M A R E X je napisao(la): Hehhehe hvala ljudi,samo ja imam strah da ce ove obrve da izgledaju nekako "djikasto" :icon_confused: Kliknite za proširenje... ne znas dok ne namontiras ... pokusaj pa vidi
RE: Marex-Passat 3bg: Legle i naprijed distance od 15mm M A R E X je napisao(la): Hehhehe hvala ljudi,samo ja imam strah da ce ove obrve da izgledaju nekako "djikasto" :icon_confused: Kliknite za proširenje... ne znas dok ne namontiras ... pokusaj pa vidi
Death_beat Član 04.08.2010 #248 RE: Marex-Passat 3bg: Legle i naprijed distance od 15mm ofarbaj, stavi, pa odluci jel mu stoje. nisu puno velike obrve, imam osjecaj da ce stajati fino
RE: Marex-Passat 3bg: Legle i naprijed distance od 15mm ofarbaj, stavi, pa odluci jel mu stoje. nisu puno velike obrve, imam osjecaj da ce stajati fino
M A R E X Član 04.08.2010 #249 RE: Marex-Passat 3bg: Legle i naprijed distance od 15mm Sutra cu farbati,danas nisam stigao zatvorili ovi sto mjesaju boje
RE: Marex-Passat 3bg: Legle i naprijed distance od 15mm Sutra cu farbati,danas nisam stigao zatvorili ovi sto mjesaju boje
M A R E X Član 12.08.2010 #250 RE: Marex-Passat 3bg: Orve na farovima Ofarbane,lakirane i montirane: (slike su lose skroz) Nisam puno ni zagledao ali msl. da ne stoje lose ? :icon_twisted:
RE: Marex-Passat 3bg: Orve na farovima Ofarbane,lakirane i montirane: (slike su lose skroz) Nisam puno ni zagledao ali msl. da ne stoje lose ? :icon_twisted:
enesss Legend 12.08.2010 #251 RE: Marex-Passat 3bg: Orve na farovima meni je predobro , iako ne volim ove plastikice,ali bas super druze
RE: Marex-Passat 3bg: Orve na farovima meni je predobro , iako ne volim ove plastikice,ali bas super druze
Z zen_3dom Član 12.08.2010 #252 RE: Marex-Passat 3bg: Orve na farovima pravo lijepo cuce, nisu prenapadne, i jako dobro se uklapaju u liniju.... extra...
RE: Marex-Passat 3bg: Orve na farovima pravo lijepo cuce, nisu prenapadne, i jako dobro se uklapaju u liniju.... extra...
AnDel Član 13.08.2010 #253 RE: Marex-Passat 3bg: Orve na farovima lijepo su se uklopile iako nisam fan istih
M A R E X Član 13.08.2010 #254 RE: Marex-Passat 3bg: Orve na farovima Nisam ni ja ali ovo je bilo cisto iz zaj. igranje sa poliesterom i spricom
RE: Marex-Passat 3bg: Orve na farovima Nisam ni ja ali ovo je bilo cisto iz zaj. igranje sa poliesterom i spricom
F Fiste Član 14.08.2010 #255 RE: Marex-Passat 3bg: Orve na farovima Za koga je, dobro je! :icon_biggrin: