almir_1983 je napisao(la):Druže može li se ovo postaviti na golfa da ja kupim.Pozz .... Žiga
zen_3dom je napisao(la):koristim na golfu 1, i rade bez problema, samo postojeci rucni moraju biti dobri i da ne zapinju i to je to
jegor1988 je napisao(la):druze da li su otisli ili ne? za koliko su vrata? ja sam iz banovica kako bi se mogli dogovorit ??? pozdrav
melvin je napisao(la):jegor1988 je napisao(la):druze da li su otisli ili ne? za koliko su vrata? ja sam iz banovica kako bi se mogli dogovorit ??? pozdrav
Nisu druze otisli...Dva su podizaca....Ako ti odgovara tu sam, sve cemo se dogovoriti...pozzzz
jegor1988 je napisao(la):melvin je napisao(la):jegor1988 je napisao(la):druze da li su otisli ili ne? za koliko su vrata? ja sam iz banovica kako bi se mogli dogovorit ??? pozdrav
Nisu druze otisli...Dva su podizaca....Ako ti odgovara tu sam, sve cemo se dogovoriti...pozzzz
gdje si ti tacno u zivinicama,uzeo bi ja to,cim budem u zivinicama navratim po njih,posalji mi br mob u pp pozdrav
melvin je napisao(la):jegor1988 je napisao(la):melvin je napisao(la):jegor1988 je napisao(la):druze da li su otisli ili ne? za koliko su vrata? ja sam iz banovica kako bi se mogli dogovorit ??? pozdrav
gdje si ti tacno u zivinicama,uzeo bi ja to,cim budem u zivinicama navratim po njih,posalji mi br mob u pp pozdrav
E druze momak juce posle podne zvao i rezervisao....Rekao je navratiti danas ili sutra, ako njemu ne budu odgovarali javit cu ti se....pozzzzz
dami2580 je napisao(la):pase li ti kakva zamjena?