Član
prodajem releje za vw,seat i audi.releji su skinuti sa golfa 3 stranca i ispravni su.cijena po dogovoru a mogu i zamjene za dijelove golfa keca npr plastike na a stubovima pored prednje šajbe.
bad_look je napisao(la):Nije aljd aovaj 99 relej paljenja...ccccc:icon_exclaim:
pogledaj, ali zna biti i onaj obični pod brojem 19 gdje brisači kad se upale na vremensko rade samo na fabrički određeni interval paljenja brisačaGolFanatiCars je napisao(la):jel svaka trica ima taj relej :icon_question: sad bi ja otisao vidjet imal moj 99 al kisa pada napolju :lol::lol::lol:
GreenDevil je napisao(la):kod mene je relej brisaca 21, kad upalim brisace rade normalno-nakon 6-7sec se pale a kad ponovo ugasim i upalim onda nakon 3sec
mirsadgolf je napisao(la):pogledaj, ali zna biti i onaj obični pod brojem 19 gdje brisači kad se upale na vremensko rade samo na fabrički određeni interval paljenja brisačaGolFanatiCars je napisao(la):jel svaka trica ima taj relej :icon_question: sad bi ja otisao vidjet imal moj 99 al kisa pada napolju :lol::lol::lol:
upravo tako pogledaj malo po googlu i naći ćešGolFanatiCars je napisao(la):mirsadgolf je napisao(la):pogledaj, ali zna biti i onaj obični pod brojem 19 gdje brisači kad se upale na vremensko rade samo na fabrički određeni interval paljenja brisačaGolFanatiCars je napisao(la):jel svaka trica ima taj relej :icon_question: sad bi ja otisao vidjet imal moj 99 al kisa pada napolju :lol::lol::lol:
kod mene tako rade e sad ne znam pogladat cu da vidim samo imam li taj 99
znaci moze bit 19 sa tvornickim inntervalom rucica prema dole a 99 ti sam sebi stimas jel tako
Solomaher je napisao(la):Funkcionise tako sto povuces polugu brisaca na dole (interval) i odmah je vratis u "ler". Tada relej pocne da odbrojava vreme intervala. Onda posle zeljenog vremena ponovo povuces rucicu na dole i tako je ostavis. Vreme izmedju dva brisanja ce biti onoliko koliko je bio u "leru" izmedju ta dva ukljucivanja.