srdjan014 Član 19.12.2010 #16 nermin suljagic je napisao(la): evo kadica kod mene,ja ih kupio..nemojte se svadjati dzaba.... Kliknite za proširenje... :lol: Pa covjece, Suki i ja smo pajtasi na forumima, ne znas u sta se upustas... rec' mu Suki...
nermin suljagic je napisao(la): evo kadica kod mene,ja ih kupio..nemojte se svadjati dzaba.... Kliknite za proširenje... :lol: Pa covjece, Suki i ja smo pajtasi na forumima, ne znas u sta se upustas... rec' mu Suki...
edo_benz Član 19.12.2010 #18 oce se ljudi pobit daj te kadice vamo .momci kakvo je to ponasanje heheh
nermin suljagic Član 19.12.2010 #19 srdjan014 je napisao(la): nermin suljagic je napisao(la): evo kadica kod mene,ja ih kupio..nemojte se svadjati dzaba.... Kliknite za proširenje... :lol: Pa covjece, Suki i ja smo pajtasi na forumima, ne znas u sta se upustas... rec' mu Suki... Kliknite za proširenje... hocete kupiti po jedan od mene onda,pa se dogovorite koji ce lijevi a koji ce desni kad ste vec toliko jarani,hehehe :lol::lol::lol: mojne svadje!
srdjan014 je napisao(la): nermin suljagic je napisao(la): evo kadica kod mene,ja ih kupio..nemojte se svadjati dzaba.... Kliknite za proširenje... :lol: Pa covjece, Suki i ja smo pajtasi na forumima, ne znas u sta se upustas... rec' mu Suki... Kliknite za proširenje... hocete kupiti po jedan od mene onda,pa se dogovorite koji ce lijevi a koji ce desni kad ste vec toliko jarani,hehehe :lol::lol::lol: mojne svadje!