Član
Eee drug moj,kakvih sam instalacija vidio ne mogu ti ni objasniti...cak sam se i ispod auta zavlacio i to prilicno daleko da skopcam pistolj,jer su ljudima majstori govorili da ce imat problema preko granice,pa nek je skriven ulaz plina :icon_biggrin:Mirsado je napisao(la):Aladin46 je napisao(la):Jel to stigla poruka u inbox?
Pa vidi se da je napisano cinicno i veoma tacno,jer se svi kunu da njihovi dizeli trose do 4 litra,i to pun auto,pun gas
A otkud to da ne sipa plin?Po cemu se to vidi na videu?
Sipao sam plin na preko 1000 auta,oprzio se 50ak puta i ovo je samo divlja ugradnja i sto se nakupilo u gepeku...
Neznam kako si se ti to oprzio ?? vozim 5 godina na lpg i nika"NIKAD" nisam imao problema Masalla, a vidis da je samo ubacio pistolj u rupu da toci benz. A opet se ne moze nakupiti u gepeki zato sto je boca odozgo zatvorena u dole ima otvor preko kojeg bi u slucaju visokog pritiska ili otkazivanja ventila tj izbijanja ventila plin bi izasao ispod auta, bar je tako kod mene osim ako ovo nije ona drukacija boca.
A na videu kako vidim,ubaci pistolj i zategne rucicu...mozda grijesim,ali mislim da je tako