Potpis!Sina je napisao(la):Kod vas to bas zeznuto, kao da zivite u americi, pa vam policija uperi cijev u usta cim sklonite ruke sa volana... Kod nas u RS nema nista... Meni nikad nisu pretresali auto, par puta sam otvarao gepek radi opreme, ali mi je smjesno kad neko kaze pretresali me, za to moras napraviti bas veliku glupost, da bi oni trazili razlog da ti nesto nataknu na ledja... Kod nas je sve puno bolje, kad je minus policije nema na cesti, kad ih ima, sa 20KM sve se sredi.... Zivjela korupcija....
:smajli16::smajli16::smajli16:.nOKe je napisao(la):Reša je napisao(la):Ma nije ba lil' IGY to bilo, nego usrali se kad su vidili da toliki cojk izade iz tako malog auta.......salim se
ma brate vjeruj mi ne boje se oni bas tako
ja sam 187, mene je izvukao kroz prozor ko da uzima jaknu :icon_eek:
tibor987 je napisao(la):jednom me pretresli i mene i auto...sreca auto nije bilo sredjivano, sad da kazu pretres, udri po gasu pa ti mene fataj qrcu...
nenad je napisao(la):Ljudi rade svoj posao, i to sto vam rove auta imaju PRAVO. Noke to sto ti je taj amerikanac prico, nije uopste istina
edoze je napisao(la):tibor987 je napisao(la):jednom me pretresli i mene i auto...sreca auto nije bilo sredjivano, sad da kazu pretres, udri po gasu pa ti mene fataj qrcu...
ma jaro,da vidis kako idu oni njihovi patroli,ko da su na kerozin,u zenici imaju dva,jedan mete cestu,lik ga cepi nehumano,drugi kultura...nisam siguran da bi s gsi-jem il gti-jem utek'o
strahota stvarno,njih 6-7 u njemu,u autu 2,5-3 tone,a odnese...zato,dok ih vidis,bolje je stani...btw,u zenici marice,tdi (bulex,nemoj cvjetat ),policajac kaze da na 250 ima blokadu jedna,on je vozio toliko,kaze ko njoj pobjegne taj nije u nadleznosti ove drzave:lol:
a one cetvorke sdi,50kW,mrtvo auto:lol: njoj mozes pobjec kad hoces:lol:
ma uglavnom,taktika mene i jaran je da uvijek drzimo cenera u novcaniku...ostale pare u dzep il negdje drugo...kad krenemo divljat...kad zaustavi,evo cener,nemam vise...ako bas nece,onda kao mi saberemo jos 10:lol:
al obicno cener upali
Astra je napisao(la):upravo tako,za sve moraju imat nalog,ne smije ti iz cista mira rovit cijelo auto...