Član
.nOKe je napisao(la):ovako..
ocete da vam ja kazem , sta ja uradim kad me zaustave, a to me je posavjetovao covjek, amerikanac koji je zivio u americi, bio us marine (ratovao u vijetnamu) sad zivi u sarajevu, profesor je na IUS u i moj prvi komsija.. dakle nije klosar, vec gospodin covjek.. doktor nauka..
pricao mu ja bas kad su mene tako izvukli kroz prozor, jer sam satro glumio klosara, sto sam pitao razlog zaustavljanja a nisam odmah istrcao iz auta kao zec i stao mirno k'o da su oni neki *****..
kao prvo, niti jednom policajcu, ne moras izlaziti iz auta, osim ako nema DOKAZE (da mu moras nesto obrazlozit pa da moras izaci) ILI VALJAN RAZLOG da te "istjera napolje"
kao drugo, niti jedan policajac ne smije uci u auto, osim ako nema nalog, posebno za tvoj auto, niti smije bilo sta rovit, moze eventualno tebe ZAMOLIT da mu nesto pokazes, izvadis i das na uvid..sve dok se budete plasili iskompleksiranih debila. koji misle da su oni neki faktor u ovoj drzavi, radit ce vam i mnogo gore stvari nego razvaljivati tapacirunge, cupati kablove od muzike i slicno
pozz
brabo za komentar...
za mene su specijalci gospoda samo s njima ozbiljno i po pravilima al ja mrzim lesinare u peticama e taj ti mora kaznu napisat pa makar. ja ne znam jesu li me ikad lesinari zaustavili a da me nisu psali, a specijalici samo pregleda kad vidi da si rega, hvala dovidjena i gas