Deyo je napisao(la):trizex je napisao(la):Uf 100 km, al' ja podcjenjujem svoj rad jebote....
hajde kad dođeš u tz da uradiš u corsi (crkli trenutno), gajba pive
Deyo je napisao(la):Pogodiću te flašom pive, 'al praznom Malo whisky malo coca cola
Ozbiljno, imam posla za tebe kad se vratiš
:icon_exclaim:
emirEX_sa je napisao(la):kod mene je centralna za dvoja vrata + daljinsko + gepek 80KM
za cetvera vrata centralna + daljinsko + gepek 100KM
sam gepe 30KM
dijelove kupuje musterija
kadija_1.6td je napisao(la):emirEX_sa je napisao(la):kod mene je centralna za dvoja vrata + daljinsko + gepek 80KM
za cetvera vrata centralna + daljinsko + gepek 100KM
sam gepe 30KM
dijelove kupuje musterija
u jbt pa ti pravo jeftin kod nas u bihacu 130km 2vrata za gepek sumnjam da i rade u toj cijeni
Micky je napisao(la):ja sam to radio prije 3 god. mozda i 4 nisam siguran i da radio sam centralnu a cisto sumnjam u Ismarovu sposobnosti da osposobi gepek
ibizasa je napisao(la):Micky je napisao(la):ja sam to radio prije 3 god. mozda i 4 nisam siguran i da radio sam centralnu a cisto sumnjam u Ismarovu sposobnosti da osposobi gepek
ako to nisi radio kod njega ili ako nisi upucen niposto nemoj blatiti covjeka kad vec vidis da neki navode da su to bas kod njega radili i da su zadovoljni, znaci covjeku kvaris ugled svojim sumnjama ako ih ne mozes potkrijepiti nikakvim dokazima, kod Ismara (u buljakovu-ak mislimo svi na istog) sam radio samo neke sitnice.. neznatne promjene i bas tih par puta kada sam bio kod njega, igrom slucaja, jednom je dosao renault clio sport iz sarajeva za dogradnju necheg xy a drugi put je crni bmw x5 bio sa napola skinutom kontrolnom tablom (bili su radovi u toku, nisam se mijesao sta/kome radi vec sam logicno zakljucio da niti jedan covjek neb' šarlatanu dao tako skup automobil da sumnja u njegove sposobnosti)
et :icon_biggrin:
Micky je napisao(la):ja sam to radio kod Ismara radio i extra zadovoljan bio
Micky je napisao(la):ja sam to radio prije 3 god. mozda i 4 nisam siguran i da radio sam centralnu a cisto sumnjam u Ismarovu sposobnosti da osposobi gepek
edoze je napisao(la):Micky je napisao(la):ja sam to radio kod Ismara radio i extra zadovoljan bio
:icon_rolleyes:
edoze je napisao(la):Micky je napisao(la):ja sam to radio kod Ismara radio i extra zadovoljan bio
:icon_rolleyes: