Osoba 2009.godina na BHTUNING.com

Osoba 2009.godina na BHTUNING.com

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Little Dragon je napisao(la):
Kakvi ste vi Pozeri majko pa nije ovo forum MOJA MALA KUHINJA , Auta ljudi Auta !

P.S Izbrisi ovu Najludzi , nalozit ces nekog maloljetnika pa ce se zabit negdje u zid samo da bude prvi :lol:

:lol::lol::lol: to dragon popravi mi raspolozenje :lol::lol::lol::lol: kad cemo CS-a

AnDel je napisao(la):
ja predlazem kategoriju najhumaniji-ako vec nema ....predlazem adu mostarca ,,momak se trudi oko toga dosta i ima osjecaj za ljude u nevolji kako sam skontao;)

;)

Član
igrali ja ibizasa,dragon,diablo,aldin shpura nas clan outrege i jos poneki ali se sada ne mogu sjetiti

:icon_exclaim::icon_exclaim::icon_exclaim::icon_exclaim::icon_exclaim::icon_exclaim:

Član
Kako ide izbor i odabir natjecatelja ? Jel se ide preko ankete, ili svaki se clan moze prijaviti za određenu Anketu, ili imaju neka pravila, novi clanovi, postovi, popularnost itd ? Ne pitam radi sebe, vec da opcenito raja zna o cemu je rijec :)

Član
Heh ma nemam potrebu, vec cisto informativno pitam, ne svrstavam se ja ni u jedno od navedenog ;)

Član
eror ... pa ti spadas u jednu od kategorija

najveca greska bhtuninga :D

:lol::lol::lol::lol:

sala ..

MTR

Član
Death_beat je napisao(la):
a hoce li biti izbor za miss i mistera foruma :icon_biggrin:

:lol::lol::lol::lol::lol:

Glasam da se spam sekcija i pripadajuci clanovi banuje do slijedecih izbora :lol::lol::lol:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.