Osoba 2009.godina na BHTUNING.com

Osoba 2009.godina na BHTUNING.com

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
LSD je napisao(la):
cije je ovo maslo????
cija ideja

Ado mostar...on je kriv za sve :D

OggyBoy je napisao(la):
Ya spamerskih gluposti:D
Moze li se kako pripomoci:D

ma malo da se druzimo,nek malo bude zanimljivo...mozda budu pobjednicima oni podnazivi izmijejeni u npr. spamer of the year ili nestospram njegove "kategorije",al i to cemo vidjeti sa adminima...
ako bude trebalo pomoci javim ti se druze.... :icon_smile:

Član
Ma podrzavam maximalno svaki oblik sprdnje i zezancije, red je ubiti monotoniju:D
A ono iznad, obavezno promijeniti u njegovu kategoriju, ljutio se ili ne:D

ADO MOSTAR je napisao(la):
LSD je napisao(la):
cije je ovo maslo????
cija ideja

Ako nevidis Ja sam stavio temu
Ako imas nesto protiv javi se na PM a ne da se ovde raspravljamo

ado brate nisi skontao,ovo je bilo iz zeze namijenjeno...to su spameri...cudna vrsta...i ja sam ta biljka :D
hehehe
nego de nek se jos malo tema rasiri fo forumu nek posle bude dobaro odziv na glasanja...
cijenima svacije misljenje,samo nemojte neke negativne komentare...hajmo malo da se nasmijemo na nas racun u nekim kategorijama..da malo ova prica predje u druzenje i smijeh ko na SR ovima,nek nebude samo monotono dopisivanje(mada je i to lijepo al dosadi ,jer se iscrpi...) svaci prijedlog je dobrodosao.... ;)
i za sva pitanja obratite se clanu Ado mostar na pm...:D
Hajmo malo pozitivnog naelektrisanja
:turbo:

Član
i da svakako je postavljeno u oftopic tako da i nemora biti vezao za aute ali je ok jer je vezano za clanove foruma :)

Član
ja predlazem kategoriju najhumaniji-ako vec nema ....predlazem adu mostarca ,,momak se trudi oko toga dosta i ima osjecaj za ljude u nevolji kako sam skontao;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.