Osoba 2009.godina na BHTUNING.com

Osoba 2009.godina na BHTUNING.com

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bira se u više kategorija:
-naj uspjesniji
-naj popularniji
-naj glasniji
-naj brzi
-naj ljepsi
-najludi
-naj aktivniji u pozdravljanju novih clanova
-najsmijesniji
-najkomunikativniji
-najbolji drug(neko ko puno pomaze drugima na forumu)
-naj svercer

O Nagradi će odlučit:Nermin Suljagić,D_cash i M1rza

dobro bi bilo kad bi napravili nesto ko kategorije...npr.-
-naj uspjesniji
-naj popularniji
-naj glasniji
-naj brzi
-naj ljepsi
-najludi
-najsmijesniji
-najkomunikativniji
-naj svercer
-naj spamer
-crna ovca
i jos nekih koje bi mogli sastaviti(ili izbaciti iz moje ponude)
malo nek nam forum zivne...
a sto se tice nagrada...nesto simbolicno...naljepnicaBHT,priznanica ili nesto sto ukazuje na njegovu aktivnost u necemu na forumu...
:icon_smile::icon_smile::icon_smile::icon_smile::icon_smile:

Član
slazem se sa ovim ..bilo bi dosta zanimljivije ...a samo nemojte stavljati nagradu za Spam ...forumm citav ima da blokiraju..

nermin suljagic je napisao(la):
-naj uspjesniji
-naj popularniji
-naj glasniji
-naj brzi
-naj ljepsi
-najludi
-najsmijesniji
-najkomunikativniji
-naj svercer
-naj spamer
-crna ovca
a sto se tice nagrada...nesto simbolicno...naljepnicaBHT,priznanica ili nesto sto ukazuje na njegovu aktivnost u necemu na forumu...

Može nikakav problem
treba ovo napravit da ako ništa vidimo koliko ljudi imaju podrške sa foruma iako mislim da svi koji se takmiče imaju podrsku od ovih gledaoca koji su ukljuceni u rad foruma

nermin suljagic je napisao(la):
-naj uspjesniji
-naj popularniji
-naj glasniji
-naj brzi
-naj ljepsi
-najludi
-najsmijesniji
-najkomunikativniji
-naj svercer
-naj spamer
-crna ovca

Prijedlog uvojen sa malim korekcijama

Član
naj uspjesniji: dalibor zg ( $$$ )
naj popularniji: cole ( garaza mu ima preko 16 000 pregleda :icon_eek: )
naj glasnijji: bekir
naj brzi: nezz tacno...
naj ljepsi: auto ili clan :D
najludji: bavarac E36
najadekvatniji u pozdravljanju novih clanova: roki_actors
najsmjesniji:brum brum (ipak je on stavio temu vicevi pa se mozes smijat do sutra...)
najkomunikativniji:ima ih u off topic-u pa izaberite...
najbolji drug: pa nezz sad tacno,ima ih dosta koji su voljni pomoci ;)
naj svercer: darkos :D
naj spamer: boss_c200 (njemu stizu notifikacije iz off-a) :icon_smile:
crna ovca: eddo :D :D :D :D :D

eto bilo mi dosadno pa sam napravio listu...

Član
Ovo sto Nermin kaze za kategorije je dobra ideja :cool:;)

A evo ja cu reci ko po meni po kategorijma u SR zasluzuje priznanje i neku nagradu Race -Tepsija , Stayl - Ervix ,dB - Bekir definitivno,i jos bi izdojio Igy-a dB & stayl jer on je zastupljen svugdje pomalo ,zasluzuju priznanje i neku nagradu a usto svaki se na svoj nacin i sa svojim klubom trudi da popularise ovaj sport i ove manifestacije u BiH ,stoga svaka cast ....;)

A ove podgrupe bi trebalo odradit bilo bi zanimljivije dosta i vise ljudi bi bilo spomenuto :cool:

EDIT :icon_smile: Sad vidjeh da su ovo vec usvojili ove grupe dok sam piso post vec izmijenjeno :icon_smile:;)

slusajte mene i bit ce ovaj forum pametniji :D:D:D:D
:lol::lol::lol::lol::lol:
hehehehe...salim se ... trebamo ljudi napraviti ovo...npr da nam deyo napravi nesto ko za ovo ocjenjivanje ugleda,isto tako al kao neka tabela sa poenima npr.kao sto svako od nas ima tabelu sa ocjenama,moze se napraviti jedna tabela sa rubrikama za poene iz odredjene kategorije..i na kraju godine se samo saberu poeni...ako je to moguce izvesti...
:icon_smile:
opet pametujem malo...hihihihihi

Član
Al imam problem moram Nermina stavit u vise ovih kategorija,pa ne znam hocel nagrade moc ponijet :icon_rolleyes::icon_question: a nema katekorije za najsvabski auto:icon_question::lol:

:icon_exclaim:

Mislio sam i ja da napisem to za automatsko glasanje al previse imena na forumu ko ce to sve povatat svako pise po svom izboru jedino nominovat par pa onda glasanje a ovak da svi pisu koga hoce samo ovako moze pa na kraju prebrojit :icon_smile:

ubacit cemo i tu kategoriju...hehehe...
nego treba nam neko od admina da bi nam malo pomogao oko organizacije....
mozda da se napravi nesto na pocetnoj strani,ko ono za kalendar sto je b ilo..pa si mogao otici tamo i glasati za sliku u mjesecu,tako isto mozes dati svoj glas nekome koji ce biti upisan ili ce mu biti dodat jedan pojen vise...razumijete....? zato nam treba neko ko Deyo boy koji bi to nama sve mogao srediti,jer on ima "the power to control" a "power is nothing without control" zato dzaba nama glasanje ako nece neko biti tu da to sve malo usmjeri... Hajd imal ko od Administratora ili kojekakvih moderatora koji bi se javio da nam pomogne...ne nama nego ovom citavom forumu jer malo nam je ovo sve otislo od one izvorne ideje foruma,a to je DRUZENJE... :turbo:

oprostite na rukopisu prsti mi natekli :D

Kakvi ste vi Pozeri majko pa nije ovo forum MOJA MALA KUHINJA , Auta ljudi Auta !

P.S Izbrisi ovu Najludzi , nalozit ces nekog maloljetnika pa ce se zabit negdje u zid samo da bude prvi :lol:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.