Član
Bog te cuo da bude 1,37 litar :lol:
kenox je napisao(la):A ja neki dan nađoh u nekoj staroj jakni račun star možda 4 godine, tad super 95 bio 1.85 KM!
bmwscaner je napisao(la):ja sam naucio da mi auto trosi onoliko koliko naspem pa me cijene goriva nebrigau previse
Sarajlic je napisao(la):Ja sutra kad se vratim kuci pravac trgovacki u gradu tu imam popusta i kupit 2-3 vrece brasna,paket ulja i ostale osnovne namirnice i jos neke stvari u malo vecim kolicinama.Kako je krenulo do kraja ove ili u najboljem slucaju pocetkom sljedece godine bice nam gore nego u grckoj zapamtite sta sam vam rekao
Sarajlic je napisao(la):Ja sutra kad se vratim kuci pravac trgovacki u gradu tu imam popusta i kupit 2-3 vrece brasna,paket ulja i ostale osnovne namirnice i jos neke stvari u malo vecim kolicinama.Kako je krenulo do kraja ove ili u najboljem slucaju pocetkom sljedece godine bice nam gore nego u grckoj zapamtite sta sam vam rekao
bmwscaner je napisao(la):@ nermin Za mene je tudje misljenje ko shupak svak ga ima
dario20 je napisao(la):danas sipo za 20 km ( 2,37 litar 95 ) nisam ni izaso iz rezerve. otiso odma kuci ostavio auto i pjeske do grada:lol::lol:
Sarajlic je napisao(la):@nermin,jesi siguran da im nefali hljeba :icon_question:
Ljudi ostali bez posla masovno,nemaju primanja a inace hljeb se dijeli dzabe i nekupuje se parama koje oni nemaju jer su otpusteni i sl :S
nermin suljagic je napisao(la):Sarajlic je napisao(la):@nermin,jesi siguran da im nefali hljeba :icon_question:
Ljudi ostali bez posla masovno,nemaju primanja a inace hljeb se dijeli dzabe i nekupuje se parama koje oni nemaju jer su otpusteni i sl :S
svugdje ima fukare samo sto je kod nas to pojam za srednji stalez....