Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Sinoc bliski susret sa pesekom....i to na preko 120.Kad ne ode na krov,jedva osta na putu.Ode Lotusov branik u igle.... :icon_confused:
Ajd' sad jovo nanovo....
gdje radis te stvari oko bloka motora, i sta tacno, BiH ili dalje... ako nije tajna napisi, ako da onda ukratko par info na PM da mi posaljes, bio bih ti zahvalan jer me intresuje navedeno, u skorije vrijeme moram i ja oko toga se pozabaviti, dobitci snage na NA motoru su enormno velki cca 5-10%.
Nikakva tajna,radim specijalu motora.Znaci komplet sve novo unutra,nula kilometara motor,servis turbine u Rijeci,dijelovi svi direktno iz opelove fabrike iz Njemacke.Naravno,ne u Bih,blok i glava se spremaju u Zagrebu.
Javljeno iz Zagreba ,glava obradjena,izgorio samo jedan sic ventila.Stigli Mahle klipovi.......bregasta nova radilica i klipnjace,sve se sjaji ko patkova guza!Turbo otisao na reparaciju,blok je na busenju.Sastavljanje,za 10-tak dana .I onda....4x4 Turbo power. na 1.2 bara overboost.:icon_twisted:
Sad kad je oblik gotov,pocinje druga faza,lagano presvlacenje platnom.
Treba prvo pojacati nosace i donji dio,koji je najvise izlozen.
Morao sam ga malo skratiti,jer po njegovim dimenzijama mojim planiranim spustanjem turbaka,ne bi se mogao voziti,neg' u Njemackoj.... :lol: :lol: :lol:
Nikakva tajna,radim specijalu motora.Znaci komplet sve novo unutra,nula kilometara motor,servis turbine u Rijeci,dijelovi svi direktno iz opelove fabrike iz Njemacke.Naravno,ne u Bih,blok i glava se spremaju u Zagrebu.