Član
puno bolje sad
NuLE_BMW je napisao(la):Druže extra Vectra dobar motor sve najbolje , puno pređenih kilometara
Harli_team je napisao(la):puno bolje sad
Farsonable je napisao(la):NuLE_BMW je napisao(la):Druže extra Vectra dobar motor sve najbolje , puno pređenih kilometara
hvala druze,sutra pocinje projekt "LOW AND CLEAN",slike ce biti tek kada zavrsim sve.ostace sve na fabrici uglavnom,sa malo poboljsanja,uglavnom po mom kako bi vektra trebala izgledati.
hvala drug,bice jos bolje,kolegi sam jednom vec pisao procitaj u prethodnom pitanju,idem lagano,a posto vozis vektru tvoji komentari ce imati tezinu.pozz
Harli_team je napisao(la):Farsonable je napisao(la):NuLE_BMW je napisao(la):Druže extra Vectra dobar motor sve najbolje , puno pređenih kilometara
hvala druze,sutra pocinje projekt "LOW AND CLEAN",slike ce biti tek kada zavrsim sve.ostace sve na fabrici uglavnom,sa malo poboljsanja,uglavnom po mom kako bi vektra trebala izgledati.
hvala drug,bice jos bolje,kolegi sam jednom vec pisao procitaj u prethodnom pitanju,idem lagano,a posto vozis vektru tvoji komentari ce imati tezinu.pozz
o ukusima se ne raspravlja, a uvijek je bitno koliko para toliko muzike, ništa ne ide odmah i sve odjednom, možda je i čar u tome :icon_smile: po meni bi trebao sad malo spustit' auto, možda kristalni farovi maska bez znaka....:icon_rolleyes:
Miss D je napisao(la):Lijep autic,svidja mi se ova boja na svim autima
Harli_team je napisao(la):Evo ti da malo uhvatiš ideja
Sport branik, Irmscher maska, Edition pragovi, kristalni farovi i sva šminka
Farsonable je napisao(la):Harli_team je napisao(la):Evo ti da malo uhvatiš ideja
Sport branik, Irmscher maska, Edition pragovi, kristalni farovi i sva šminka
samo me sikiraj,neka neka,dvoumio sam se izmedju nekih stvari,ova slika je tu dilemu rijesila,hvala legendo.....i kazu sto vozis vektru b,pa vidi ljepote sunce ti...
soffa je napisao(la):nekako mi ovi nastavci od izduva OFF..stopke su lijepo ispale i svidja mi se boja..sve u svemu nije lose..
Farsonable je napisao(la):soffa je napisao(la):nekako mi ovi nastavci od izduva OFF..stopke su lijepo ispale i svidja mi se boja..sve u svemu nije lose..
evo promjene......ode izduv koji ti kazes da je off...
Harli_team je napisao(la):Farsonable je napisao(la):soffa je napisao(la):nekako mi ovi nastavci od izduva OFF..stopke su lijepo ispale i svidja mi se boja..sve u svemu nije lose..
evo promjene......ode izduv koji ti kazes da je off...
Napokon :lol:
sutra aBd,i slike i snimak,nesto sam radio na njemu tako da bice ne svakidasnji zvuk....soffa je napisao(la):cekam slike novog izduva..mislim da ce biti puno ljepse...