Član
Hehe, citiram ono sto sam cuo, ali eto kad momak dodje znat cemo tacno
A sta ti Srdjane predlazes da se radi na ovakvom jednom motoru.. Sem nitraSM chip tuning je napisao(la):1. to standardno ima svaki c20xe motor
2. ????? i to ima standardno svaki c20xe
3. vec sam gore napisao
4. nema veze sa snagom motora
5. klipovi veci ???? opet nista neznaci,klipovi mogu biti siri ili drugacijeg spetena kompresije
6. sistem usisa ????
7. poliranje glave nepostoji,smanjen kompresioni prostor se kosi sa turbo konverzijom i na smanjen kompresioni prostor nemoze turbo da ide
8. OK,ovo je moguce
9. turbina na ovo nemoze,pod 7. rekao zasto
Sve u sve ovo mi lici na neko nabrajanje s brda s dola i ovo sve zajedno nisu nikakve prepravke koje bi podigle snagu za 50 ks,ustvari ovo sve zajedno nemoze motor da digne ni na 170 ks jer taj motor je star i sigurno da nema u stock varijanti 150 ks nego manje a extremno dobar cip moze motor da podigne za 15 ks i neka je uradnjena specijala i buseni cilindri i neka je skinuta glava i smnjen kompresioni prostor to sve zajedno nemoze vise od 10 ks da podigne snagu.
Tako da je prica o 200 ks iz c20xe ipak veoma veoma daleko...
Nemam nista protiv Vas momci ali cisto da zna i da se nemogu pisati ovakve bombe,tigra je ok i sa 150 ks i nema potrebe da dodajete nerealno snagu jer je veoma tesko i skupo podici atmosferski motor sa 150 ks na 200 ks,eto bez ljutnje ali nisam mogao da neodogvorim na ovo jer je totalno besmisleno.
DaBu je napisao(la):ok hvala momci na misljenju..
ocito je da sam lose inforMIsan jer ovo ipak nije moja struka
sve gore navedeno je meni isto tako preporuceno stim da sa vasim komentarom sam sigurno usted vremena i novca
hvala opet..auto kao auto je jako dobro i sigurno ali kao i svi drugi ovaj motor je postao jako dosadan..trazim snaku ..
sta se moze UCINIT,??DRUGI MOTOR??..a naravno da je sa vise KS??POZDRAV
jet za 200 ks je bilo od oka i naravno moja nada koja sigurno nece doc do izrazaja sigurno ce doci drugi motor nadam se od astre opc..kad se malo bolje informisem o detaljima javim.. za sada necu da HLUPAMMMM :d POZDRAV RICO