Meni izgleda bas kao da namjerno pravi greske, svaki odgovor bar jednom ima nesto tipa "nestavljaju, netrazim ..."25 godina ima a pise ko da ima 85! Nepismenost na nivou
bar sam pismeniji od tebe25 godina ima a pise ko da ima 85! Nepismenost na nivou
mozes slike postavitIma kod mene u komsiluku ista takva, pise da je na prodaju..........
radite se o tom da mi treba opel insignia kao na sliciJa ne znam o cemu se ovdje radi.
ajde bola briši mi više sa teme i nemoj komentarisat tu si došo nadrkan i sereš nesto ovo ono jeboga otac ako sam stavio bijele boje kji mi ***** stavljas neke siveRadi se o tome da je dosao bahati decko da trazi pomoc i svi su priskocili da mu izadju u susret a on se ponasa kao da nas placa da mu to nadjemo. Jednostavno neki ljudi nemaju ono osnovno u sebi pa i ako nije to to sto on zeli da se zahvali na pomoci. A pored toga u prvom postu gdje objavio slike auta nije naveo ni tacno sta trazi tako da siguran sam nije do nas nego do njegovog stava , ponasanja a prije svega i odgoja.