OggyBoy je napisao(la):badboyyy je napisao(la):@ ArminM razmisljao sam da je prodam jer mi je nesh drugo bilo na umu ali sad trenutno necuhehe
@ OggyBoy ima akumulator samo za muziku koji je spojen na alternator
Ma sprdam se, ali 7kW:icon_question: Popucace ti sve u kolima, ali sam cuo da od kamena u bubregu ni pjesak ne ostaje poslije takvog tretmana:lol:
tvrdoglavi je napisao(la):dobra calibra moderatoru,imas ukusa :lol:
SoundLunatic je napisao(la):Gdje si ti 7kw??????taj svaki woofer ima po 400wrms.. nismo ni mi trave pasli..
inace nije losa calibra al bad look mi nekako ne pase uz ovo auto..![]()
badboyyy je napisao(la):ova dva woofer-a sami imaju po 1,5KW oci mojea sa dvije strane su po dva
znaci 4 x 1,5 = 6 jel tako
plus dva trosistemca kod zadnjih sjedista sa strane po 330W, i 4 u prednjim vratima
![]()
SoundLunatic je napisao(la):badboyyy je napisao(la):ova dva woofer-a sami imaju po 1,5KW oci mojea sa dvije strane su po dva
znaci 4 x 1,5 = 6 jel tako
plus dva trosistemca kod zadnjih sjedista sa strane po 330W, i 4 u prednjim vratima
![]()
to je model Pioneer 305C i ima 400wrms, x2 =800Wrms.. i da se to tako zbraja kako ti navodis, gdje bi nam bio kraj???? :icon_twisted: a ti trosistemci imaju mozda po 60-70Wrms.. to sto na njima pise 300W PMPO je prica za sebe, hajd naucit ces neke stvari, ima vremena..
Edit: a imas 4 komada?? to je onda 1600w sa 4 komada, a kakva su pojacala?
badboyyy je napisao(la):upravu si, imam jos da ucim jer nisam naucio za 6 godina koliko vec vozam napucana auta:123:
badboyyy je napisao(la):nek mi samo jos neko pojasni kako se pali auto pa da idem spavat :lol::lol::lol:
OggyBoy je napisao(la):badboyyy je napisao(la):nek mi samo jos neko pojasni kako se pali auto pa da idem spavat :lol::lol::lol:
Ubacis kljuc u bravicu, zaverglas, prije nego sto pocne da krci, mislim kad osjetis da radi, da ne poj*es, pustis i to je to:lol: Ajd' laku noc, mojne se nerviras:lol: