Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Ma Astra je stalno u pokretu, zadnjih 15 dana je presla 2.500km. Vec se blizi vrijeme za novi servis
Romane na plin se kuha, to imam u stanu Za auto mi ima logike jedino ako je neki 2.5+, sta ces na ove miksere stavljati
Ma Astra je stalno u pokretu, zadnjih 15 dana je presla 2.500km. Vec se blizi vrijeme za novi servis
Romane na plin se kuha, to imam u stanu Za auto mi ima logike jedino ako je neki 2.5+, sta ces na ove miksere stavljati
Pošto vidim da mi se stari post obrisao oz nekog razloga, ajde ponovo da postavim Kupljen je originalni OPC volan koji je davno postavljen, kupljen je Armster 2 naslon za ruku i danas je stigla maska bez znaka, ovo jenza sada slika što imam, a ovih dana će da padnu neke bolje...
Stari volan
Novi volan
Evo kako maska izgleda
Pošto su radovi malo usporili, sada bi ponovo trebali da se nastave malo bržim intenzitetom...
Planovi za naredni period su 19" felge + gewinde, OPC branik, full led osvjetljenje satova i svega ostalog sto svijetli i komplet Alpine ozvucenje
@Phantom nisam skontao, trebao si na meetu Nema veze bit ce prilike.
Maska je stavljena, ali trebat ce male korekcije crnom bojom da ne bude ovako djiberis
Ova kromirana lajsna s donje strane ce u crno, a razmisljam o krovu i retrovizorima isto u crnu boju
@CipexBa Eto ti slika starog i novog volana pa uporedi koja je razlika @Davor_ ni meni ovako nenizgleda baš najbolje, ali kad zabršim sa njom trebalo bi da se uklopi u ono što je zamišljeno od samog početka