addo Član 22.09.2007 #46 RE: JD - Opel Astra GTC Meni je ovo auto prelijepo! Taj dizajn... ne volim Opela ali GTC mi je tako zapao za oko! Dobre su ti felgice! OZ ili...
RE: JD - Opel Astra GTC Meni je ovo auto prelijepo! Taj dizajn... ne volim Opela ali GTC mi je tako zapao za oko! Dobre su ti felgice! OZ ili...
ogipower Član 14.08.2008 #50 joo ovo mi se autoo drama svida sve je odlicno pocevsi od dizajna pa do enterijera nema sta . . a fele su extra
joo ovo mi se autoo drama svida sve je odlicno pocevsi od dizajna pa do enterijera nema sta . . a fele su extra
Gajs-gt Član 14.08.2008 #51 E brate ove felge su joj legle samo tako ,nabaci pozadi neke distancere bice jos mocnije pozz
JD. Član 14.08.2008 #52 Gajs-gt je napisao(la): E brate ove felge su joj legle samo tako ,nabaci pozadi neke distancere bice jos mocnije pozz Kliknite za proširenje... hehe izbacene su fino nazad samo se ne vidi bas na ovim slikama, a kontam je jos spustati tako da ne bi valjalo da su jos vani
Gajs-gt je napisao(la): E brate ove felge su joj legle samo tako ,nabaci pozadi neke distancere bice jos mocnije pozz Kliknite za proširenje... hehe izbacene su fino nazad samo se ne vidi bas na ovim slikama, a kontam je jos spustati tako da ne bi valjalo da su jos vani
Fele Putovanja.ba Administrator 14.08.2008 #53 Plahe, plahe Nek su sa srecom Moram ja ovo da vidim i uzivo
bilosto Početnik 14.08.2008 #54 jos jedno od mojih drazih modela automobila... prelijepo izgleda... zbilja... mljac...
Sporting Član 14.08.2008 #55 Impresivno izgledaju stvarno, one prosle ako nisi prodao natakari na Corsu
IGY Član 14.08.2008 #56 zar ima lijepsa u gradu ??? ne nema predobro su joj legle a moje ne sudzene 35-ice u Tuzli jel?
jaha Član 14.08.2008 #58 Dosta masivnije izgleda sa ovim novim felgama,dobra astra nema sta...........
addo Član 15.08.2008 #59 Legle za 10! A auto je ionako prelijepo, nema se tu sta komentirati! Svaka ti dala!