Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
hehehe jedva sam ga i ja vidio kako se sve potrefilo sad cu konacno da se navozam
Evo sad malo slikica Astre na bivsim felama i malo auta kod maistora da se vidi s cim covjek radi , bijeli audi i bijela petica su od sinova a Braco voli ove djipcine i radi sebi plavog range-a al bas detaljno do sarafa , momci su danas nabacili neke opasne fele a ja sam svrsavao na ove BBS-ice sa petice , takodje ima i nekih motora uglavnom fin vozni park
Malo auta musterija...
ovo su vani auta unutra u radionici ima jos 5-6 auta tako da ljudi razvaljuju, a sad i malo slika Astrice u podu
razmisljao sam o tome , radio i u PS-u al ne znam nekako mi je previse nisam bas u tom fazonu a pored toga je jako tesko naci samo nastavak ovakav remus morao bi kupiti citav lonac i baciti ga odsjeci samo roru
jebote al joj stoje ove felge sto su sad na autu :icon_eek: napravi jos koju sliku na njima trebas i ove malo furati nekako se uklapaju uz kompletan izgled auta