Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Auuuuu predobro!! Mada nekako mislim da bi dobro stajala tablica naprijed?? Nekako mi fali taj detalj.. Jesi li probavao da je zaljepis naprijed? vjerujem da bi dobro bilo. :icon_smile:
izgleda presavrseno, ljepse je bez onog malog znaka na masci, puno ljepse, jesi razmisaljao o onim maglenkama okruglim dole u mrezicu da nabacis kad budes nasao sacastu mrezicu mislim da bi pravo dobro sjele...
hvala svima , sto se tice znaka skinuo sam ga da ga sredim malo jer se ogulilo , ofarbat cu ga u mat kao i masku i ide nazad na auto , nece biti upadan kao prije al jako je bitan meni , a maglenke ce takodje da idu na auto ali sam razmisljao o daytime da uradim jer imam par slika kako stoje na Astri posebno na ovom braniku , evo jedna slikica
i da kad sam vec okacio slikicu planiram i da uzmem pragove kao na ovoj Astri aBd
Moje misljenje je da nestavljad daylight.Doveo si je do savrsenstva i nemoj dirati.Ali to je moje misljenje jer stvarno astra je za 10 pogotovo sa novim OEM farovima.Jos samo felgice ofarbaj i to je to.
Vidjet cemo jos otom potom Evo par slika od maloprije , slaba mi baterija na aparatu pa nisam imao vrmena da namjestam modove i opcije pa sam samo opalio par slika da se vidi kako to sve fino bljesti , nije bas po mom ukusu ali eto bitno je da se vidi voziti