Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
@soffa Konzolu i planiram tako uraditi Stopke kontam u crno, mada eto ti si mi dao ideju i za crvene. Najgori problem je sto nemam vremena nikako. Farovi mi cekaju, po haubu moram ici, al nmg da stignem. @Zeran Hvala druze
Fino dok farovi sjedu dok se naprijed sredi i lakira super ce biti,a nemam slike il cu ti odraditi u Ps stopke u crveno,sa crnim ces je zatvoriti skroz..kasnije ganjaj folije za stakla i neki izduv i dosta da bude kulturno auto.
@vladica85 Auto je crne boje . I ja kontam crvene, nasao sam crne fabricke, samo mi daleko u Bijeljini. @soffa Najvjerovatnije ce biti crvene, samo dok odem u Tuzlu da kupim jer u ovoj mojoj zabiti nema ni vodobrusnog papira
Stavljena druga hauba i onda sam vidio da ima greskicu. Boja nije ista nego malo vuce na plavkasto, skoro da se i ne primjeti, ali mi ubi u glavu. Farovi gotovi znaci preletio vodobrusnim 400, 800,1000 i bezbojnim i extra ispalo. Jos samo da nadjem vremena da ih stavim