edoze je napisao(la):nek ti lik posalje broj sasije,mozes i ti provjerit na netu...
MuMa je napisao(la):edoze je napisao(la):nek ti lik posalje broj sasije,mozes i ti provjerit na netu...
kako to ? ma sta ja znam nesto mi je crnjak da pitam lika da mi salje broj sasije
MuMa je napisao(la):ISkreno mi je crnjak da pitam momka za broj sasije odma ce momak pomisliti da ga provjeravam
Drug mi vozi astru prve gen koja je vec oznaka g il hA20DTH je napisao(la):koliko sam ja upucen u opel oprema vauxhall ne postoji, jer je to proizvodjac isto kao i opel. Sad, kod mene na vecini dijelova pise GM , nigdje opel/vauxhall. To je neka mufljaza sa tim kolima
Shelby je napisao(la):ORGINAL VERZIJA VAUXHALL! :lol:
samo cekaj da Dragon vidi :lol:
ako je britanska verzija onda bi trebao biti emblem svugdje isti,na masci,na volanu i na gepeku,kod ovog šumahera samo na masci,pogledaj gepek i volan,a da ne spominjemo cinjenicu da su vauxhall na lijevoj strani volani
drugo,pod detaljno "zadnji orginalni spojler"?!
wtf,samo na OPC-u dodje spojler koliko znam,ovo vidjelo OPC-a nije
A20DTH je napisao(la):sema911, moguce je , ja ovo govorim zato sto na vectri i insigniji ne pise, dok na astri na to nisam obracao paznju.
Dragon ce da dobije slog kad vidi auto. Bice mu zao sto nije njegova