Potpuno si u pravu i mislim da i ostale marke zasluzuju ovakvu temu ako ima interesa da je neko postavi.Mrzim forume gdje se pojedine marke automobila favoriziraju i volio bih vidjeti npr i ovakvu temu o npr Bmw-u,Opelu,Alfi.....mozda bi bilo manje postova jer je wv u BiH jako popularan ali nema veze.Al inace forum mi je ok i nema na njemu puno "mrzitelja odredjenih marki" bez ikakvih argumenata sto mi je drago za razliku od jednog Hrvatskog foruma o automobilima opcenito ali koji je pun debila tipa,"moj tata je vozio Hondu i sve ostalo je smece" sto mi je boze sacuvaj.Lija je napisao(la):Samo nevidim razlog zasto ova tema postoji,jer je meni gosp.Iggy zakljucao temu koju sam bio napravio za slike tuniranih Opela..
I On je naveo da ima tema za sva tunirana auta i da se tamo slike stavljaju,pa zasto onda ova tema jos postoji.?? ako je administracija odlucila da svi idu u isti KOS zasto onda VW ima svoju posebnu temu..??
Unaprijed hvala na odgovoru..!!!
"Ova tema postoji zato sto je VW i sto VW ima sve ono sto druga vozila nemaju " e nek si im rekao dado, HA JAvw_damir je napisao(la):Ova tema postoji zato sto je VW i sto VW ima sve ono sto druga vozila nemaju : )
p.s.
Tema je bash lijepo funkionisala dok se nisu poceli javljat ljudi cija ih vlastita hrdja na putu prestigne
salu na stranu, svoja prava ne trazite na temi koja je tu vec godinu dana i koja je masu interesantnih i korisnih stvari dala, zanimljivih slika, projekata i sl.
dakle bez off.a
vw_damir je napisao(la):Ova tema postoji zato sto je VW i sto VW ima sve ono sto druga vozila nemaju : )
p.s.
Tema je bash lijepo funkionisala dok se nisu poceli javljat ljudi cija ih vlastita hrdja na putu prestigne
salu na stranu, svoja prava ne trazite na temi koja je tu vec godinu dana i koja je masu interesantnih i korisnih stvari dala, zanimljivih slika, projekata i sl.
dakle bez off.a