Član
Sta mislite o ideji, da se nadje prostor gdje si svi zaljubljenici u automobile imali svoj ograđen prostor ,gdje bi se mogli okupljati ?
bad_look je napisao(la):Nije loša ideja al uvijek se nađe majmuna što je gore navedeno divljaju..jbg...žalosno..pozz
ammar_coupe je napisao(la):a ideja, da imamo svoju lokaciju gdje bi placali 2km ulaza( radi odrzavanja prostora) a mogli bi raditi i organizirati sve na toj lokaciji?
mozda je to prava stvar koja nam treba? ili
Little Dragon je napisao(la):ammar_coupe je napisao(la):a ideja, da imamo svoju lokaciju gdje bi placali 2km ulaza( radi odrzavanja prostora) a mogli bi raditi i organizirati sve na toj lokaciji?
mozda je to prava stvar koja nam treba? ili
ko hoce da se okupi uvijek ce naci mjesto i vrijeme bez dodatnih troskova , ako ces placati 2 km bolje svi otici i sjesti popit kafu , sto se tice okupljanja s autima gledao sam dosta videa i gdje god se ljudi okupe bude i divljanja i trka i muzike zaebancije i na kraju ih murija rastjera normalno al to i jest bit ako ces dovuci auto i samo stajati pored njeg mozemo se vala svi i pjeske naci i sjest negdje na fuka
Little Dragon je napisao(la):ja mislim da takvo mjesto ne postoji gdje su dozvoljene stvari koji mi radimo osim privatnog posjeda